Η Apple ανακοίνωσε τα special edition (PRODUCT)RED iPhone 8 και iPhone 8 Plus

Η Apple ανακοίνωσε τα special edition (PRODUCT)RED iPhone 8 και iPhone 8 Plus
ired.gr

Η Apple ανακοίνωσε τα ολοκαίνουργια (PRODUCT)RED iPhone 8 και iPhone 8 Plus, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσα στην εβδομάδα με τις παραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα. Η συγκεκριμένη έκδοση των συσκευών φέρει μία κόκκινη πλάτη και μαύρο εμπρόσθιο μέρος που αφορά τα περιθώρια (bezels). Για το iPhone X, δεν είδαμε κάποια νέα απόχρωση παρά μόνο μία θήκη σε (PRODUCT)RED χρώμα (leather folio case).

product red iPhone 8

Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν και επίσημα την Παρασκευή. Αναμένουμε να δούμε τις νέες συσκευές και στη χώρα μας το επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση επιβεβαίωσε μία αναφορά της περασμένης εβδομάδας που έκανε λόγο για την επικείμενη ανακοίνωση των (PRODUCT)RED iPhone 8 και iPhone 8 Plus από την Apple.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Πώς να κάνετε το iPhone σας να αγνοήσει τα αδύναμα δίκτυα Wi-Fi

Την περασμένη χρονιά, η Apple εισήγαγε τη νέα παράδοση των (PRODUCT)RED συσκευών ξεκινώντας από το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus την άνοιξη. Το συγκεκριμένο χρώμα ήταν διαθέσιμο μέχρι την κυκλοφορία των iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X το φθινόπωρο που μας πέρασε.

product red iphone 8 iphone 8 plus

Όταν κυκλοφόρησαν τα iPhone 7 και 7 Plus (PRODUCT)RED, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις που είχαν να κάνουν με την επιλογή της Apple να συνδυάσει το κόκκινο με το λευκό εμπρόσθιο μέρος και το silver Home Button. Φέτος, η εταιρεία φαίνεται να άκουσε το κοινό της, ενσωματώνοντας μαύρα περιθώρια στο εμπρόσθιο μέρος και κόκκινη πλάτη. Στο οπίσθιο μέρος της συσκευής δεσπόζει το silver λογότυπο της Apple, το οποίο δείχνει πολύ καλύτερο.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Greg Joswiak περιέγραψε το συνδυασμό των χρωμάτων ως “εκπληκτικό”:

“Αυτή η ειδική έκδοση (special edition) (PRODUCT)RED του iPhone φέρει έναν εκπληκτικό συνδυασμό κόκκινου και μαύρου, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες μας να συμβάλλουν στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του HIV και του AIDS”, ανέφερε ο Greg Joswiak, αντιπρόεδρος της Apple στον τομέα του Product Marketing.

iphone x leather case product red

Οι συσκευές (PRODUCT)RED θα έχουν την ίδια τιμή με τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Η διαφορά είναι πως ένα μέρος από την πώληση των συσκευών πάει κατευθείαν σε φιλανθρωπίες.

Η Apple έχει διαθέσει πάνω από $160 εκατομμύρια από τότε που ξεκίνησε να συνεργάζεται με την φιλανθρωπική οργάνωση (RED) το 2006. Πρόκειται ουσιαστική για μία εταιρεία που μελετάει διαρκώς νέα φάρμακα καθώς και πιθανές θεραπείες για το AIDS και το HIV.

Εξαιρετικές υλοποιήσεις

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, εμφανισιακά τουλάχιστον, όντως ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι πλήρως επιτυχημένος και εκπληκτικός. Σε σύγκριση με τις περσινές υλοποιήσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, η διαφορά είναι αισθητή.

Διαβάστε επίσης: iOS Tip: Πώς να πηδήσετε στην κορυφή μίας ιστοσελίδας, στο Facebook και στις εφαρμογές του iPhone

Εσείς συμφωνείτε; Θα αγοράσετε τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED;