Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta του iOS 11.4

Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta του iOS 11.4
ired.gr

Η Apple χθες το απόγευμα κυκλοφόρησε την πρώτη δοκιμαστική έκδοση του επερχόμενου iOS 11.4 στους δημιουργούς, μετά σχεδόν από μία εβδομάδα από τότε που η έκδοση 11.3 έφτασε στις συσκευές μας, μία ενημέρωση που εισήγαγε αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως η “Υγεία της μπαταρίας” για να μπορεί ο χρήστης να βλέπει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας, το Business Chat στα iMessages, το ARKit 1.5 με βελτιώσεις που αφορούν την επαυξημένη πραγματικότητα, νέα Animoji για το iPhone X και διάφορα άλλα.

ios 11.4

Όσοι έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα των δημιουργών, μπορούν να κατεβάσουν την πρώτη αυτή δοκιμαστική έκδοση του iOS 11.4 μέσα από το Apple’s Developer Center είτε OTA από τη στιγμή που το προφίλ έχει εγκατασταθεί.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Πώς να κάνετε το iPhone σας να αγνοήσει τα αδύναμα δίκτυα Wi-Fi

Μέχρι πριν λίγες ώρες υπήρχε ένα bug που δεν επέτρεπε τη λήψη του προφίλ αν και όπως όλα δείχνουν, το ζήτημα έχει διευθετηθεί.

airplay 2

Τα νέα χαρακτηριστικά, μάλλον δεν είναι και τόσο νέα, υπό την έννοια ότι είχαμε δει δείγματά τους στις δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 11.3. Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν να κάνουν με τα μηνύματα στο iCloud, τα οποία αποσύρθηκαν από την επίσημη έκδοση αν και μέχρι την έκτη beta ήταν παρόντα, καθώς και με το AirPlay 2 που αποσύρθηκε από πολύ πιο νωρίς. Πλέον οι συσκευές Apple TV φαίνονται και πάλι στη λίστα μέσα στην εφαρμογή “Οικία”, μαζί με την επιλογή του AirPlay 2.

Επίσης η υποστήριξη stereo για το HomePod έχει προστεθεί αν και δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά από τη στιγμή που χρειάζεται η εγκατάσταση μίας ενημέρωσης για το ηχείο που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει.

μηνύματα στο iCloud ios 11.4

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε σαφή εικόνα για την απόδοση και τη σταθερότητα της εν λόγω έκδοσης αν και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για μία αρκετά σταθερή και απροβλημάτιστη έκδοση.

Διαβάστε επίσης: iOS 11.3: Η καλύτερη έκδοση των τελευταίων ετών

Όπως σας είχαμε αναφέρει, το iOS 11.3 είναι μία από τις καλύτερες εκδόσεις που έχει κυκλοφορήσει η Apple τα τελευταία χρόνια. Όσο για το iOS 11.4, θα δοκιμάσουμε τις δοκιμαστικές εκδόσεις και θα σας ενημερώσουμε ανάλογα.