5 εκπληκτικές εφαρμογές για Mac - Μάρτιος

5 εκπληκτικές εφαρμογές για Mac - Μάρτιος
ired.gr

Οι εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για το Mac δεν λαμβάνουν την απαραίτητη προσοχή όπως αυτές του iOS. Εμείς από την πλευρά μας όπως σας έχουμε υποσχεθεί, θα σας παρουσιάζουμε μερικές χρήσιμες εφαρμογές για Mac.

Η επιλογή αυτού του μήνα, περιλαμβάνει εφαρμογές για καθαρισμό του Mac, εύρεση νέων wallpaper, ανάγνωση ειδήσεων και διάφορα άλλα.

omnidisksweeper εφαρμογη

OmniDiskSweeper (δωρεάν): Το OmniDiskSweeper είναι μία δωρεάν εφαρμογή την οποία κατασκεύασε η OmniFocus. Είναι σχεδιασμένη για να σας παρουσιάζει όλους τους φακέλους  που είναι εγκατεστημένοι στο Mac σας με βάση το μέγεθός τους ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τα αρχεία που πιάνουν αρκετό χώρο στη συσκευή σας και εφόσον το επιθυμείτε να τα διαγράψετε. Το OmniDiskSweeper δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε σημαντικούς ή μη σημαντικούς φακέλους, οπότε δώστε την απαιτούμενη προσοχή πριν διαγράψετε το οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης: 7 από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταξιδιού για iPhone - iPad

news explorer εφαρμογή

News Explorer (10.99€): Το News Explorer είναι μία εφαρμογή ανάγνωσης ειδήσεων που υποστηρίζει RSS, JSON, Atom και Twitter με συγχρονισμό των δεδομένων ανάμεσα σε Mac και iOS μέσω ενός σύννεφου (cloud). Διαθέτει τον δικό της browser και διάφορα θέματα ως επιλογές παραμετροποίησης. Τα offline νέα υποστηρίζονται ενώ υπάρχουν έξυπνα φίλτρα και διάφορα άλλα. Το κόστος είναι στα 10.99€ αν και μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε δοκιμαστική έκδοση για ένα διάστημα μέσα από την ιστοσελίδα της.

 switchem εφαρμογή

Switchem (12.39€): Το Switchem σχεδιάστηκε για να σας επιτρέπει την παραμετροποίηση της επιφάνειας εργασίας σας και τη διαχείριση των παραθύρων σας. Μπορείτε να φτιάξετε ομάδες παραθύρων διαφορετικών τύπων, να τα οργανώσετε σε tiles και μπορείτε επίσης να κάνετε προσβολή των εργασιών σας με διαχωρισμό οθόνης. Επίσης, η μετάβαση μεταξύ των παραθύρων είναι επίσης πιο εύκολη.

wallpaper wizard 2

Wallpaper Wizard 2 (10.99€): Το Wallpaper Wizard 2, όπως λέει και το όνομά του, είναι μία εφαρμογή για να βρίσκετε wallpapers για το Mac σας. Προσφέρει μία συλλογή με πάνω από 25.000 HD wallpapers ανάλυσης 4Κ τα οποία δείχνουν εξαιρετικά στις μεγαλύτερες οθόνες. Ανά μήνα προστίθενται νέα wallpapers ενώ υπάρχει και μία λειτουργία η οποία ανανεώνει το υπόβαθρο άμα το επιθυμείτε.

app cleaner εφαρμογή

App Cleaner (Δωρεάν): Το App Cleaner είναι μία minimal εφαρμογή που έχει μόνο έναν σκοπό. Σχεδιάστηκε για να απεγκαθιστά εφαρμογές και όλους τους συσχετιζόμενους φακέλους. Απλά σύρετε μία εφαρμογή στο App Cleaner και αυτό θα φροντίσει να βρει όλους τους κρυφούς φακέλους με σκοπό να απαλλαγείτε πλήρως από την εφαρμογή και το περιεχόμενό της.

Διαβάστε επίσης: 5 εξαιρετικές εφαρμογές για Mac

Αν και οι εφαρμογές δεν είναι όλες δωρεάν, μπορείτε αν κάποια από αυτές καλύπτει τις ανάγκες σας και πιστεύετε πως θα τη χρησιμοποιήσετε να την αγοράσετε.