Πριν την κυκλοφορία του iOS 11.3 στην εφαρμογή της μουσικής προστέθηκαν τα “Μουσικά βίντεο”

Πριν την κυκλοφορία του iOS 11.3 στην εφαρμογή της μουσικής προστέθηκαν τα “Μουσικά βίντεο”
ired.gr

Ένα από τα χαρακτηριστικά που φρόντισε η Apple να αναπτύξει στην επερχόμενη έκδοση του iOS 11.3 είναι και η νέα προσθήκη στην εφαρμογή της μουσικής που έχει να κάνει με την ενότητα “Μουσικά βίντεο”. Μέχρι τώρα, η συγκεκριμένη λειτουργία ήταν μόνο “στα χαρτιά”.

Όμως, πριν λίγες ώρες διαπιστώσαμε πως τα “Μουσικά βίντεο” προστέθηκαν στην εφαρμογή της μουσικής και συγκεκριμένα στην καρτέλα της περιήγησης. Για να δει κάποιος τη συγκεκριμένη ενότητα, χρειάζεται να είναι συνδρομητής στο Apple Music.

Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι πως ενώ η έκδοση 11.3 δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, η συγκεκριμένη ενότητα δεν εμφανίστηκε μόνο στους χρήστες που έχουν εγκατεστημένη την beta έκδοση του iOS 11.3 αλλά και σε όσους “τρέχουν” την 11.2.6.

μουσικά βίντεο apple music

Αν πλοηγηθούμε μέσα στα “Μουσικά βίντεο”, θα διαπιστώσουμε πως η Apple τα επιμελείται φτιάχνοντας playlists με κυριότερη αυτή που έχει τα πιο πρόσφατα και διάσημα videos (Today’s Video Hits).

Διαβάστε επίσης: Νέο Apple Watch μέσα στη χρονιά με μεγαλύτερη μπαταρία, νέο design και 15% μεγαλύτερη οθόνη

Τα μουσικά βίντεο υπήρχαν από παλαιότερα στην εφαρμογή της μουσικής. Οποιοσδήποτε συνδρομητής μπορούσε να τα εξερευνήσει. Αυτό που αλλάζει με την ενημέρωση είναι πως πλέον είναι πιο καλά συγκεντρωμένα, με την Apple να δίνει περισσότερη έμφαση, κάνοντας προτάσεις και δημιουργώντας λίστες με επιτυχίες κ.λπ. Σαφέστατα πρόκειται για μία εξαιρετική αλλαγή.

Η συγκεκριμένη αλλαγή, ειδικά με τις προτάσεις της Apple, είναι ιδανική για το Apple TV καθώς οι χρήστες μπορούν να κάνουν εγγραφή σε λίστες ώστε να τις παρακολουθούν συνεχώς. Οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν το Apple Music στην TV για την αναπαραγωγή των καλύτερων τραγουδιών με τη συνοδεία της ανάλογης εικόνας.

μουσικά βίντεο μουσική ios

Ενδεχομένως η ενότητα “Μουσικά βίντεο” να μην έχει εμφανιστεί σε όλους τους συνδρομητές του Apple Music, αν και όσο περνάει η ώρα, φαίνεται πως κάνει την εμφάνισή της σε όλο και περισσότερες συσκευές.

Διαβάστε επίσης: Ποιες είναι οι πιο συνήθεις βλάβες στα iPhone 6 - 6 Plus - 6s - 7;

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που η Apple δίνει ένα χαρακτηριστικό του iOS 11.3 πριν αυτό κυκλοφορήσει. Άλλωστε, όπως σας αναφέραμε και πριν λίγες ώρες, η Apple αποφάσισε να διαθέσει το iOS 11.3 στο νέο iPad που ανακοινώθηκε προχθές, χωρίς να δώσει καμία διευκρίνιση σχετικά με το γιατί αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο.