Οδηγός: Πώς να ενημερώνεστε μέσω του LED Flash για τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις στο iPhone

Οδηγός: Πώς να ενημερώνεστε μέσω του LED Flash για τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις στο iPhone
ired.gr

Ανάλογα με το πού ακριβώς βρίσκεστε, είναι πολύ πιθανό να χάνετε τις εισερχόμενες κλήσεις στο iPhone. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά χρήσιμα εργαλεία τα οποία αφορούν την προσβασιμότητα και τα οποία η Apple φρόντισε να ενσωματώσει στο iOS. Μία από αυτές τις λειτουργίες λοιπόν είναι και αυτή που μας επιτρέπει να ορίσουμε το LED Flash της κάμερας αρμόδιο για να μας ειδοποιεί όταν έχουμε κάποια εισερχόμενη κλήση ή κάποια ειδοποίηση.

LED Flash κάμερα iPhone

Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να μη χάσουμε μία κλήση σε περίπτωση που είμαστε σε ένα χώρο που χρειάζεται να έχουμε θέσει τη συσκευή μας στο “αθόρυβο” ή κάπου που δεν μπορούμε να ακούσουμε τον ήχο κλήσης λόγω θορύβου. Αν και η δόνηση θα μπορούσε να φανεί σωτήρια, υπάρχουν αφενός ορισμένοι που δεν την προτιμούν και αφετέρου σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι εφικτή η χρήση της. Επιπλέον, η συγκεκριμένη λειτουργία έχει σχεδιαστεί κατά κανόνα για άτομα με προβλήματα στην ακοή τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει γενικότερα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: πώς να ελέγξετε αν το iPhone είναι καινούργιο, refurbished, από αντικατάσταση ή “χαραγμένο”

Πάμε να δούμε τη διαδικασία αναλυτικά;

Αρχικά ανοίγουμε τις “Ρυθμίσεις” και επιλέγουμε τα “Γενικά”.

ενεργοποίηση led flash iPhone

Εδώ θα βρούμε την ενότητα “Προσβασιμότητα”. Κατεβαίνοντας προς τα κάτω, πατάμε στο “Λάμψη LED σε ειδοποιήσεις”.

ενεργοποίηση led flash iPhone

Εδώ βλέπουμε δύο επιλογές. Η μία είναι η “Λάμψη LED σε ειδοποιήσεις” και η δεύτερη η “Λάμψη σε αθόρυβη λειτουργία”. Η πρώτη επιλογή ουσιαστικά επιτρέπει στο LED Flash να μας ειδοποιεί σε κάθε ειδοποίηση ή κλήση, είτε η συσκευή μας είναι στο αθόρυβο είτε όχι. Με τη δεύτερη επιλογή θα μας ειδοποιεί μόνο όταν η συσκευή μας θα είναι σε αθόρυβη λειτουργία.

ενεργοποίηση led flash iPhone

Να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ενεργή ακόμα και όταν το iPhone είναι κλειδωμένο.

Διαβάστε επίσης: Quick Guide: Κάντε σίγαση τις ειδοποιήσεις για συγκεκριμένα SMS ή iMessages στο iOS

Αυτή είναι η διαδικασία με την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε το LED Flash του iPhone, ώστε να σας ειδοποιεί σε κλήσεις και ειδοποιήσεις. Για την οποιαδήποτε απορία που μπορεί να προκύψει σχετικά με τη διαδικασία, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε κάτω στα σχόλια.