iPhone X σε νέο χρώμα για τόνωση των πωλήσεων και νέο iPad στα $329 μέσα στο τρίτο τρίμηνο

iPhone X σε νέο χρώμα για τόνωση των πωλήσεων και νέο iPad στα $329 μέσα στο τρίτο τρίμηνο
ired.gr

Μία νέα αναφορά από τη σελίδα φημών Macotakara, υποστηρίζει πως η Apple προετοιμάζει να εισάγει στην αγορά ένα νέο χρώμα για το iPhone X με σκοπό να τονώσει τις πωλήσεις της συσκευής. Τη στιγμή που τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν τα ακούμε και τόσο συχνά, μπορούμε να πούμε από την άλλη πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για κάτι τέτοιο.

Νέο ροζ χρυσό iPhone X

Η χθεσινή αναφορά πολύ απλά λέει πως “για τον λόγο πως η Apple θέλει να τονώσει τις πωλήσεις του iPhone X, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο χρώμα”, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων. Δυστυχώς, η αναφορά δεν επισημαίνει το ακριβές χρώμα που πρόκειται να δούμε, χωρίς να δίνει στοιχεία παράλληλα για το πότε κάτι τέτοιο θα υλοποιηθεί.

iPhone X ροζ χρυσό

Η αναφορά του Macotakara, έρχεται να επιβεβαιώσει έναν προηγούμενο ισχυρισμό του Benjamin Geskin, ο οποίος είπε πως η Apple ξεκίνησε την παραγωγή του iPhone X σε χρώμα ροζ χρυσό.

Διαβάστε επίσης: Αναφορά εξετάζει το πώς η αστυνομία ξεκλειδώνει το iPhone των νεκρών ανθρώπων μέσω του Touch και Face ID

Product RED iPhone 8 - 8 Plus - X

iPhone X κόκκινο

Πέρα από το Macotakara, ο Steve Hemmerstoffer, που διαχειρίζεται το λογαριασμό “OnLeaks” στο Twitter, ισχυρίστηκε πως η Apple σχεδιάζει μία έκδοση των iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X σε χρώμα (PRODUCT) RED. Αυτή η πληροφορία, ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από μία μη έγκυρη πηγή και αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος που ενδεχομένως να έχει και μία δόση αλατιού μέσα της.

iPhone 8 8 plus κόκκινα

Αυτή τη στιγμή το iPhone X είναι διαθέσιμο σε δυο χρώματα, silver και space gray. Φυσικά αυτό είναι ένα μειονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα iPhones, τα οποία διαθέτουν μία μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων.

Νέο iPad στο event της 27ης Μαρτίου και στο τρίτο τρίμηνο του έτους

Επιπλέον, το Macotakara αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει την ανανέωση της έκτης γενιάς του iPad για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Το μοντέλο της πέμπτης γενιάς εισήχθη τον περασμένο Μάρτιο στα $329. Το μοντέλο για το οποίο γίνεται λόγος από το Macotakara, θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το τωρινό iPad. Αυτό σημαίνει πως δε θα φέρει χαρακτηριστικά όπως η οθόνη με τα μειωμένα περιθώρια, αντίστοιχης του iPhone X.

iPad Pro

Τον τρόπο με τον οποίο το νέο iPad θα ενσωματωθεί στην παραγωγή της Apple, προς το παρόν δεν τον γνωρίζουμε. Η εταιρεία άλλωστε έχει στρέψει προς το παρόν την προσοχή της στο αυριανό εκπαιδευτικό της event στο Chicago, με ένα νέο οικονομικό iPad που θα στοχεύει στα σχολεία, να είναι άμεση προτεραιότητα.

iPad pro παιχνίδια

Κλείνοντας

Επιτέλους, νέο χρώμα στο iPhone X. Αν τελικά οι φήμες ισχύουν, τότε μιλάμε για μία σημαντική κίνηση από την Apple. Το iPhone X η αλήθεια είναι πως υστερείται χρωματικών επιλογών, κάτι που για πολλούς μπορεί να είναι σημαντικό και για άλλους απλά κάτι αδιάφορο. Η προσθήκη του ροζ χρυσού, που αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα πορεία του στο iPhone είναι ένα χρώμα αρκετά επιτυχημένο, σίγουρα θα καταφέρει να δώσει μία ώθηση στις πωλήσεις της επετειακής συσκευής της Apple.

Διαβάστε επίσης: Η Apple θα ξεκινήσει την παραγωγή των νέων συσκευών στο δεύτερο τρίμηνο του έτους για την αποφυγή καθυστερήσεων

Όσο για το iPad, το ενδιαφέρον είναι εξίσου μεγάλο, ειδικά μετά τις φήμες που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα. Face ID, μικρότερα περιθώρια στο μονοπάτι που χάραξε το iPhone X και από την άλλη ένα οικονομικό iPad, είναι μερικά από αυτά που έχουμε διαβάσει μέχρι στιγμής. Μένει απλά να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν.