Νέα χιουμοριστική διαφήμιση από την Apple για το Face ID του iPhone X

Νέα χιουμοριστική διαφήμιση από την Apple για το Face ID του iPhone X
ired.gr

Η Apple πριν ένα περίπου εικοσιτετράωρο, ανέβασε μία νέα διαφήμιση στο κανάλι της στο YouTube ή οποία πέρα από εντυπωσιακή, μας δίνει και αρκετές ευκαιρίες για να γελάσουμε!

Στο video κεντρικό θέμα είναι η νέα μέθοδος ταυτοποίησης του χρήστη στο iPhone Χ, γνωστή και ως Face ID. Το σκηνικό εκτυλίσσεται σε ένα λύκειο, με την ηθοποιό - μαθήτρια να ξεκλειδώνει το iPhone X με ένα κοίταγμά της το οποίο είναι αρκετό να ξεκλειδώσει επίσης και τον κόσμο γύρω της. Όπως θα δούμε και στο video που ακολουθεί ξεκλειδώνονται κλειδαριές, ντουλαπάκια, πόρτες και διάφορα άλλα, με τα αντικείμενα να πετάνε κυριολεκτικά παντού.

Το video περιέχει δύο σκέλη. Το πρώτο είναι αυτό που αναφέραμε. Στο δεύτερο, τη στιγμή που η πρωταγωνίστρια βγαίνει από το σχολείο, της έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό του οποίου το περιεχόμενο φαίνεται μόνο αφού η συσκευή ξεκλειδωθεί μέσω του Face ID.

Διαβάστε επίσης: GrayKey: Το κουτί που χρησιμοποιούν οι αρχές για να ξεκλειδώνουν τα iPhones αποκαλύφθηκε

Οι κάτοχοι του iPhone X σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει πως όταν λαμβάνουν ένα νέο μήνυμα, δεν μπορούν να διαβάσουν το περιεχόμενό του, αν δεν ξεκλειδώσουν τη συσκευή με το πρόσωπό τους, κάτι που κατά τη γνώμη μας είναι πολύ σημαντικό, επισημαίνοντας παράλληλα και την προσοχή που δίνει η Apple στον τομέα της ασφάλειας.

iPhone X face ID

Το video έχει διάρκεια ένα λεπτό και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η μουσική ταιριάζει απόλυτα με το video δίνοντας το ανάλογο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Είναι μία από τις ωραιότερες και πιο επιτυχημένες διαφημίσεις της Apple, η οποία όπως τονίσαμε και πιο πάνω, έχει αρκετή δόση χιούμορ.

Διαβάστε επίσης: Τι ξέρει το Facebook για εμάς και πώς μπορούμε να κατεβάσουμε αντίγραφο των δεδομένων μας;

Να τονίσουμε επίσης πως η Apple έχει ανεβάσει αρκετές διαφημίσεις στο κανάλι της στο YouTube για διάφορα προϊόντα της, πολλές εκ των οποίων είναι για το iPhone X. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο μιας και η Apple θέλει να τονίσει τις καινοτομίες της επετειακής της συσκευής και την ίδια στιγμή θέλει να τονώσει τις πωλήσεις της, οι οποίες δεν ήταν αυτές που αρχικά είχαν υπολογιστεί.