Η Apple φαίνεται πως δουλεύει πάνω στην κατασκευή θήκης για το Apple Watch αντίστοιχης των AirPods

Η Apple φαίνεται πως δουλεύει πάνω στην κατασκευή θήκης για το Apple Watch αντίστοιχης των AirPods
ired.gr

Η Apple κατοχύρωσε τη δική της πατέντα που αφορά μία θήκη μεταφοράς και φόρτισης για το Apple Watch, αντίστοιχης των AirPods, στην οποία βάζουμε τα ακουστικά όταν δεν τα χρησιμοποιούμε φορτίζοντάς τα την ίδια στιγμή.

Αν και μία τέτοια θήκη φαίνεται πως δεν θα είναι χρήσιμη αφού το Apple Watch είναι μία συσκευή που φοράμε συνέχεια, διαβάζοντας τα παρακάτω στοιχεία καταλήγουμε σε κάπως διαφορετικά συμπεράσματα.

Apple Watch AirPods

Πέρα από το Apple Watch, η πατέντα περιγράφει τη θήκη να έχει χώρο και για άλλες φορετές συσκευές. Η πατέντα κάνει λόγο για το ότι η θήκη, αν τελικά κυκλοφορήσει, θα μπορεί να φιλοξενήσει λουράκια, τα οποία θα μπορούν να φορτίζουν το ρολόι. Επιπλέον, θα μπορούν να φορτιστούν και οι συσκευές οι οποίες περιέχουν ηλεκτρονικά μέρη, όπως κυκλώματα, αισθητήρες, μπαταρία, τα οποία για να λειτουργήσουν, χρειάζονται ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung έχει τη δική της πορεία αρνούμενη πως αντιγράφει την Apple

Οπότε, είτε είναι τελικά μία ζώνη που απλά θα παρατείνει τη ζωή της μπαταρίας του Apple Watch, είτε είναι ένα τροφοδοτούμενο λουρί με επιπρόσθετους αισθητήρες και συσκευές, η θήκη θα μπορούσε να φορτίσει και αυτά επίσης.

Μη ξεχνάμε πως μία θήκη θα μπορούσε να είναι πολύ πιο βολική ειδικά όταν ταξιδεύουμε, επιτρέποντάς μας την ολονύχτια φόρτιση της συσκευής μας χωρίς να χρειαστεί αν τη συνδέσουμε σε κάποια πρίζα.

AirPods θήκη

Υπάρχουν θήκες τρίτων κατασκευαστών που μπορούν να φορτίσουν το έξυπνο ρολόι της Apple αλλά μία official θήκη σαν την παραπάνω, αν τελικά η Apple καταφέρει να την κατασκευάσει και να τη φέρει στην αγορά, για το Apple Watch, θα είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Στείλτε προγραμματισμένα e-mails από το iPhone, το iPad και το Mac

Από την άλλη, δε θέλουμε να σκεφτούμε την τιμή την οποία θα μπορούσε να έχει. Βέβαια, το να έχεις μία θήκη η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη περίπτωση ενός ταξιδιού, φορτίζοντας επαρκώς μία συσκευή που φοράς συνέχεια, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ελπίζουμε η Apple να καταφέρει να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη πατέντα σύντομα!