5 εξαιρετικές εφαρμογές για Mac

5 εξαιρετικές εφαρμογές για Mac
ired.gr

Οι εφαρμογές που σχεδιάζονται για τους υπολογιστές Mac, συχνά δεν χαίρουν της προσοχής των αντίστοιχων εφαρμογών για το iOS. Από εδώ και στο εξής, θα φροντίζουμε να δημιουργούμε για εσάς ένα μικρό αφιέρωμα με εφαρμογές για Mac ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στο σημερινό αφιέρωμα, θα δούμε εφαρμογές για να κρατάμε σημειώσεις, να χρησιμοποιούμε το Gmail, να μάθουμε διάφορες συντομεύσεις και διάφορα άλλα.

Boxy εφαρμογή mac

Boxy (6,99€): Σχεδιάστηκε για χρήστες Mac που χρησιμοποιούν κάποιον λογαριασμό Gmail. Το Boxy είναι μία μινιμαλιστική εφαρμογή email με ένα καθαρό και απλό περιβάλλον. Προσφέρει πολλές επιλογές όπως τις έξυπνες απαντήσεις, τη δυνατότητα υπενθύμισης, την ταξινόμηση της αλληλογραφίας ενώ υπάρχουν και εργαλεία για την καλύτερη δυνατή αρχειοθέτηση. Φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές τις οποίες δεν θα αναφέρουμε για να μη σας κουράσουμε. Η εφαρμογή δουλεύει με κάθε διεύθυνση gmail και υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ!

Sip εφαρμογή mac

Sip ($12,39 για Ελλάδα): Το Sip είναι μία εξειδικευμένη εφαρμογή αρκετά χρήσιμη για καλλιτέχνες, σχεδιαστές, διακοσμητές, προγραμματιστές εφαρμογών καθώς και άλλους δημιουργούς περιεχομένου που θέλουν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν παλέτες χρωμάτων. Το Sip επιτρέπει να δημιουργήσετε και να οργανώσετε τις παλέτες χρωμάτων οι οποίες μπορούν να είναι προσβάσιμες από την μπάρα του menu στο Mac. Από εκεί μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε προγράμματα όπως το Photoshop, το Xcode, το Illustrator, το Sketch και διάφορα άλλα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από εδώ!

Agenda εφαρμογή mac

Agenda (Δωρεάν): Το Agenda είναι μία εφαρμογή για να κρατάτε σημειώσεις. Αυτό που την κάνει μοναδική είναι το γεγονός πως η κατάταξη των σημειώσεων γίνεται με βάση την ημερομηνία, κάτι που κάνει την οργάνωση των πλάνων σας ιδανική και εύκολη. Η εφαρμογή προσφέρει μία χρονολογική κατάταξη διευκολύνοντάς σας στη παρακολούθηση των project που είναι υπό εξέλιξη. Σε αυτό βοηθά και το εργαλείο “On the Agenda”, με το οποίο έρχονται στην επιφάνεια όλα αυτά τα οποία θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η συσκευή μου δεν απενεργοποιεί πλήρως το Bluetooth και το Wi-Fi στο iOS 11;

Στην εφαρμογή υπάρχει η δυνατότητα πλήρους επεξεργασίας του κειμένου καθώς και το χαρακτηριστικό της κατάταξής τους σε επιμέρους κατηγορίες για καλύτερη οργάνωση. Η εφαρμογή είναι δωρεάν ενώ αν χρειαστείτε την premium έκδοση θα χρειαστεί να πληρώσετε ετήσια συνδρομή. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει τη δημιουργία ημερολογίων για τα events, την αποθήκευση των αναζητήσεών σας και διάφορα άλλα. Βρείτε την εφαρμογή πατώντας εδώ

cheatsheet εφαρμογή mac

CheatSheet (Δωρεάν): To  CheatSheet είναι μία απλή και μικρή εφαρμογή, η οποία σχεδιάστηκε για να προσφέρει μία λίστα με όλες τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που είναι διαθέσιμες στο Mac. Όταν για παράδειγμα χρησιμοποιείτε μία εφαρμογή, το CheatSheet θα σας εμφανίζει όλες τις διαθέσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν ας πούμε χρησιμοποιείτε το Pixelmator, αυτομάτως θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμες συντομεύσεις. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από εδώ!

deskapp εφαρμογή mac

DeskApp for YouTube (Δωρεάν): Το DeskApp είναι μία ακόμα απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή, η οποία σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στο YouTube. `Μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας videos χωρίς να χρησιμοποιήσετε το Safari, τον Google Chrome ή κάποιον άλλο περιηγητή. Η πρόσβαση στο YouTube είναι πιο εύκολη από ποτέ, μέσα από το menu του Mac. Κατεβάστε την εφαρμογή πατώντας εδώ!

Διαβάστε επίσης: 7 από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταξιδιού για iPhone - iPad

Εσείς δοκιμάσατε κάποια από τις παραπάνω εφαρμογές; Αν ναι, περιμένουμε τη γνώμη σας κάτω στα σχόλια.