7 από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταξιδιού για iPhone - iPad

7 από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ταξιδιού για iPhone - iPad
ired.gr

Αν ταξιδεύετε πολύ και ήδη σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας, τότε θα μείνετε έκπληκτοι όταν συνειδητοποιήσετε πως ο καλύτερος ταξιδιωτικός οδηγός κρύβεται στην τσέπη σας.

Το iPhone μπορεί να γίνει ο καλύτερος βοηθός σας σε ένα ταξίδι. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 7 κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές για ταξίδια που μπορείτε να έχετε εγκατεστημένες στη συσκευή σας.

1. TripIt: Travel Organizer

Tripit εφαρμογή

Η εφαρμογή TripIt είναι ένας έξυπνος οργανωτής ταξιδιού. Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη εφαρμογή φιλική στους χρήστες, είναι η δυνατότητά της να δημιουργεί το δρομολόγιό σας συλλέγοντας τις ταξιδιωτικές πληροφορίες από το email σας σε μια ενοποιημένη και με χρονολογική σειρά λίστα.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συγχρονίσετε τον Google λογαριασμό σας με την εφαρμογή. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εισάγετε αυτόματα όλα τα ταξιδιωτικά πλάνα σας μέσα από το Gmail, τις εφαρμογές της Google, το Outlook και το Yahoo. Επίσης μπορείτε να μοιραστείτε το δρομολόγιό σας με τους φίλους σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ.

2. Skyscanner

Skyscanner εφαρμογή

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήριά σας. Πέρα από εισιτήρια, μπορείτε να ψάξετε για ξενοδοχεία και για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να οργανώσετε πλήρως το επόμενο ταξίδι σας. Υπάρχουν επιλογές για να πετύχετε πολύ καλές προσφορές και παράλληλα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις διακυμάνσεις των τιμών σε deals που σας ενδιαφέρουν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ.

3. XE Currency Exchange

XE currency converter εφαρμογή

Πάτε σε ξένη χώρα με άλλο νόμισμα. Θα πρέπει να ξέρετε τις ισοτιμίες των νομισμάτων ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η παραπάνω εφαρμογή είναι ό, τι καλύτερο θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε στο iPhone σας. Επιλέγετε το νόμισμα που θέλετε και αφού βάλετε το ποσό θα δείτε τις ισοτιμίες με άλλα νομίσματα live μιας και οι τιμές ενημερώνονται συνεχώς.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Αποθηκεύστε email ως PDF σε iPhone, iPad και Mac

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή πατώντας εδώ.

4. Google translate

Google translate εφαρμογή

Πώς θα πας σε μία χώρα της οποίας δε γνωρίζεις τη γλώσσα χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία; Η μετάφραση της Google έχει τη δική της εφαρμογή η οποία ναι μεν δεν είναι τέλεια, αλλά είναι δωρεάν και έχει σχεδόν όλες τις γλώσσες. Σίγουρα στο ταξίδι σας θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Βρείτε την εφαρμογή εδώ.

5. Airbnb

Airbnb εφαρμογή

Μία από τις πιο διάσημες πλατφόρμες μπορεί να εγκατασταθεί στη συσκευή σας. Βρείτε το σπίτι που σας ταιριάζει και κάντε κράτηση σε εκπληκτικές τιμές. Για αυτούς που δεν το γνωρίζουν το Airbnb περιέχει σπίτια ιδιωτών κυρίως, που τα ενοικιάζουν σε τουρίστες. Το δοκιμάσαμε και μάλλον θα ξεχάσουμε τα ξενοδοχεία.

Για την εφαρμογή πατήστε εδώ.

6. Google Maps

Google Maps εφαρμογή

Οι χάρτες της Google θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας εύκολα και γρήγορα. Περιέχουν επιλογές πλοήγησης για αυτοκίνητο, για πεζούς και για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

7. Cleartrip

Cleartrip εφαρμογή

Το Cleartrip είναι μία εφαρμογή η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε κράτηση σε κάποιο μαγαζί για φαγητό στον προορισμό σας. Επίσης μπορείτε να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Ακόμη, υποστηρίζονται σχεδόν όλες οι κάρτες για πληρωμή, καθώς και όλα τα διάσημα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Μπορείτε επίσης να βρείτε προσφορές για ξενοδοχεία σε πάνω από 1.500 πόλεις.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: πώς να ελέγξετε αν το iPhone είναι καινούργιο, refurbished, από αντικατάσταση ή “χαραγμένο”

Θα βρείτε την εφαρμογή από εδώ.