Διέρρευσαν η οθόνη και το digitizer του iPhone X Plus;

Διέρρευσαν η οθόνη και το digitizer του iPhone X Plus;
ired.gr

Νέες φωτογραφίες που πρωτοεμφανίστηκαν στο MacX forums υποστηρίζεται πως περιγράφουν το iPhone X Plus των 6.5 ιντσών. Σε αυτές απεικονίζεται η οθόνη και το digitizer της αναμενόμενης συσκευής. Το άτομο που έκανε τη δημοσίευση αναφέρει πως είναι μέρη από μία δοκιμαστική λειτουργία του εξοπλισμού παραγωγής στις εγκαταστάσεις της LG στο Βιετνάμ.

iPhone X φωτογραφία

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει ένα digitizer στο χέρι ενός ανθρώπου. Οπτικά και κρίνοντας από το μέγεθος φαίνεται να είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό του iPhone X. Το notch από την πλευρά του φαίνεται πως διαφοροποιείται ελάχιστα. Τουλάχιστον μία φήμη επισημαίνει πως το δεύτερης γενιάς iPhone X θα μπορούσε να έχει μικρότερο notch. Αυτό σημαίνει πως δεν περιμένουμε να δούμε τις ίδιες αναλογίες ως προς την οθόνη με το notch σε όλες τις γενιές iPhone X.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Αποθηκεύστε email ως PDF σε iPhone, iPad και Mac

Το digitizer περιλαμβάνει μία εύκαμπτη καλωδιοταινία στο κάτω μέρος που ενώνεται με τη μητρική πλακέτα του iPhone με τον αριθμό που φαίνεται τυπωμένος πάνω στο κομμάτι να είναι αυτός που συνήθως χρησιμοπoιεί η Apple. 

Ορισμένοι παρατήρησαν και ένα ακόμα στοιχείο το οποίο φαίνεται να μας δίνει αρκετές πληροφορίες. Η εβδομάδα παραγωγής των συγκεκριμένων εξαρτημάτων είναι η 46η του 2017. Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό βρισκόμαστε κάπου στον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Οθόνη iPhone X Plus

Φυσικά, μιλάμε για σχεδόν 4 μήνες πίσω, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι ένα “πρόσφατο” εξάρτημα αν και θα μπορούσε να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση ανάμεσα στην παραγωγή digitizer και των υπολοίπων τμημάτων που θα οδηγήσουν στη συναρμολόγηση μίας συσκευής στα πλαίσια του iPhone X.

Η δεύτερη φωτογραφία απεικονίζει ένα πακέτο από τέσσερα συναρμολογημένα digitizers - οθόνες. Και πάλι, το μέγεθος φαίνεται μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κομμάτι του iPhone X που βασίζεται στο αντίστοιχο μέγεθος του μικρού ακουστικού σε ένα από τα κομμάτια. Ο πίσω σχεδιασμός του κομματιού είναι επίσης παρόμοιος αλλά όχι ίδιος με αυτόν του iPhone X.

iPhone X φωτογραφία

Η Samsung είναι ο βασικός προμηθευτής OLED οθονών για το iPhone X, αλλά προηγούμενες φήμες έδειξαν την LG ως αποκλειστικό προμηθευτή OLED οθονών για το iPhone X Plus, κάτι που έρχεται να “δέσει” με την παρούσα αναφορά που λέει πως οι φωτογραφίες προέρχονται από εργοστάσιο της LG.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε πως η Apple έχει επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει την LG να αυξήσει την παραγωγή OLED οθονών, με σκοπό να σταματήσει να εξαρτάται από τον άμεσο ανταγωνιστή της, τη Samsung, από την οποία αγόρασε τις οθόνες του iPhone X, της πρώτης συσκευής iPhone η οποία ενσωματώνει OLED panel.

iPhone 2018 μοντέλα

Για να είμαστε ειλικρινείς, οπτικά ναι, φαίνεται πως οι συγκεκριμένες οθόνες είναι σαφώς μεγαλύτερων διαστάσεων από αυτές του iPhone X που ήδη κυκλοφορεί. Για τις επιμέρους διαφορές που αφορούν το μέγεθος του notch κ.λπ. οι όποιες παρατηρήσεις θα μπορούσαν φυσικά να γίνουν αλλά με αρκετές επιφυλάξεις, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Το Apple Pay Cash ξεκίνησε τη διεθνή επέκτασή του!

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, περιμένουμε τρία νέα μοντέλα iPhone τον Σεπτέμβριο του 2018. Ένα iPhone X δεύτερης γενιάς με OLED οθόνη στις 5.8 ίντσες, ένα μεγαλύτερο iPhone X Plus εξίσου με OLED panel στις 6.5 ίντσες, καθώς και ένα iPhone με LCD οθόνη στις 6.1 ίντσες.