Το AirPower mat θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον επόμενο μήνα

Το AirPower mat θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον επόμενο μήνα
ired.gr

Πέρα από τα iPhpne 8 και iPhone X τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, η Apple παρουσίασε και το αξεσουάρ για την ασύρματη φόρτιση με την ονομασία AirPower. Αυτή η βάση φόρτισης θα επιτρέπει στους χρήστες Apple συσκευών να φορτίζουν το iPhone, τα AirPods και το Apple Watch στην ίδια επιφάνεια.

Τότε, η Apple είχε επισημάνει πως το AirPower θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και τώρα όπως όλα δείχνουν είμαστε πάρα πολύ κοντά σε αυτή τη στιγμή.

AirPower συσκευές

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά από την Macotakara, η Apple έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει να πουλάει τη βάση AirPower κάπου τον Μάρτιο μέσα από τα καταστήματά της όπως και μέσω άλλων παρόχων όπως το Best Buy.

Διαβάστε επίσης: Νέα AirPods μέσα στη χρονιά με υποστήριξη για το Hey Siri και αδιαβροχοποίηση για το μοντέλο του 2019

Η αναφορά δεν μας δίνει ακριβή ημερομηνία. Το μόνο που αναφέρεται είναι τα γενικά περί κυκλοφορίας μέσα στον άλλο μήνα.

Air Power ipHONE Apple watch

Η χθεσινή αναφορά δεν αποτελεί κάτι καινούργιο. Νωρίτερα αυτό τον μήνα, το The Apple Post είχε δει τον Μάρτιο ως τον μήνα κυκλοφορίας του AirPower. Επιπλέον, είχε επισημανθεί η ενδεχόμενη κυκλοφορία της νέας θήκης για τα AirPods η οποία θα υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση. Η πώλησή της θα γίνεται μόνο από τα επίσημα καταστήματα της Apple και όχι από τρίτους μεταπωλητές.

AirPods

Η Macotakara δεν αναφέρθηκε καθόλου στη θήκη ακουστικών ασύρματης φόρτισης των AirPods. Το Bloomberg από την πλευρά του, όπως είδαμε και χθες, έγραψε για τη δεύτερη γενιά των AirPods τα οποία η Apple αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στη χρονιά, αν και απέτυχε στο να προσδιορίσει την τιμή πώλησης της νέας θήκης των ακουστικών.

Η τιμή για το AirPower είναι προς το παρόν άγνωστη. Ένας επίσημος μεταπωλητής από την Πολωνία τον περασμένο Νοέμβριο ανέφερε πως η τιμή θα είναι στα $199, αν και δε γνωρίζουμε το κατά πόσο αυτό το νούμερο αποτελεί μία απλή υπόθεση ή μία έγκυρη πληροφορία μέσα από την Apple.

AirPower συσκευές

Το Macotakara γενικά έχει καλό ιστορικό όταν αναφέρεται στην κυκλοφορία προϊόντων της Apple. Φυσικά αυτές οι φήμες θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψιν με ορισμένες επιφυλάξεις μέχρι να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Apple.

Δύο σύντομα λόγια

Κάνοντας μία ανασκόπηση στα νέα των τελευταίων ημερών, μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα. Αναφερθήκαμε στην επερχόμενη κυκλοφορία των iPads μέσα στους επόμενους μήνες της άνοιξης. Κάνοντας λοιπόν τον συσχετισμό, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως δεν είναι απίθανο να δούμε ένα κοινό event όπου θα μπορούσαν να ανακοινωθούν τα iPads και την ίδια στιγμή να ξεκινήσει και η πώληση του AirPower και της θήκης των AirPods.

Διαβάστε επίσης: Η Apple μοιράστηκε video στο οποίο δείχνει πώς δημιουργήθηκε το Portrait Lighting

Όλα αυτά αποτελούν υποθέσεις και απλές σκέψεις που φυσικά μπορεί να απέχουν πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με κάποια σιγουριά, είναι πως η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη από νέα προϊόντα της Apple.