Quick Guide: Κάντε σίγαση τις ειδοποιήσεις για συγκεκριμένα SMS ή iMessages στο iOS

Quick Guide: Κάντε σίγαση τις ειδοποιήσεις για συγκεκριμένα SMS ή iMessages στο iOS
ired.gr

Έχει τύχει αρκετές φορές να ανήκουμε σε μία ομαδική συνομιλία η οποία είναι συνεχώς ενεργή. Ανάλογα με την περίσταση, η συνομιλία θα μπορούσε να είναι διασκεδαστική ή ενοχλητική, ειδικά όταν προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε σε κάτι συγκεκριμένο.

Για καλή μας τύχη, υπάρχει η λειτουργία “Μην ενοχλείτε” με την οποία μπορούμε να θέσουμε σε σίγαση όλες τις ειδοποιήσεις στο iPhone και στο iPad. Όταν είναι ενεργοποιημένη, λαμβάνουμε όλες τις ειδοποιήσεις κανονικά αλλά η συσκευή δεν ηχεί και δεν δονείται.

Μηνύματα iPhone

Το μειονέκτημα της συγκεκριμένης λειτουργίας, είναι πως δεν μπορεί να κάνει εξαίρεση στις ειδοποιήσεις. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί, όλες οι ειδοποιήσεις, θα μπουν σε λειτουργία σίγασης. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης.

Υπάρχει όμως μία εξαίρεση που είναι τα μηνύματα, είτε μιλάμε για απλά SMS είτε μιλάμε για iMessages. Υπάρχει η δυνατότητα να απομονώνουμε τις ειδοποιήσεις από συγκεκριμένες συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Περιορίστε τη χρήση δεδομένων στο Netflix και κατεβάστε τις αγαπημένες σας ταινίες - σειρές

Εμείς, θα σας δείξουμε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να θέσετε σε σίγαση μία συζήτηση με SMS ή iMessages στο iOS.

Ξεκινάμε;

Αρχικά θα χρειαστεί να ανοίξετε τα μηνύματα

Μηνύματα iPhone

Στη συνέχεια στην συνομιλία της οποίας της ειδοποιήσεις θέλετε να θέσετε σε σίγαση, σύρετε από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Μηνύματα iPhone

Θα εμφανιστούν οι επιλογές “Απόκρυψη ειδοποιήσεων” και “Διαγραφή”. Επιλέγετε την απόκρυψη ειδοποιήσεων.

Μηνύματα σίγαση iPhone

Όπως θα δείτε να δείχνει και το βελάκι, αριστερά στη συνομιλία έχει εμφανιστεί ένα μισοφέγγαρο. Αυτό σημαίνει πως πλέον δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τη συγκεκριμένη συζήτηση για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε.

Μηνύματα iPhone σίγαση ειδοποιήσεις

Για να επαναφέρετε τις ειδοποιήσεις, θα πρέπει να κάνετε ακριβώς την ίδια διαδικασία επιλέγοντας αυτή τη φορά “Εμφάνιση ειδοποιήσεων”.

Αυτό ήταν όλο!

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: βγάλτε screenshot τις ιστορίες στο Instagram χωρίς ο χρήστης να λάβει κάποια ειδοποίηση

Σας δείξαμε αναλυτικά τον τρόπο για να θέσετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις μεμονωμένων συζητήσεων SMS και iMessages στο iOS! Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε στα σχόλια!