Αναφορές δείχνουν πώς θα μπορούσαν να είναι τα γυαλιά Επαυξημένης Πραγματικότητας της Apple

Αναφορές δείχνουν πώς θα μπορούσαν να είναι τα γυαλιά Επαυξημένης Πραγματικότητας της Apple
ired.gr

Αρκετές αναφορές έχουν δείξει πως η Apple δουλεύει πάνω στη δημιουργία γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας, με κάποιους να τοποθετούν την κυκλοφορία τους μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Τη στιγμή που γνωρίζουμε λίγα πράγματα σχετικά με τα γυαλιά, το iDrop News σήμερα δημοσίευσε ένα set από εικόνες που απεικονίζουν το πώς θα μπορούσαν να είναι τα Apple Glasses.

Το πλαίσιο των “φανταστικών” Apple Glasses έγινε από υψηλής ποιότητα μέταλλο, με ένα notch να κάνει την εμφάνισή του ακριβώς στη μέση. Εκεί, θα φιλοξενούνται οι κάμερες, οι αισθητήρες και οι κεραίες για τα δίκτυα.

Έξυπνα γυαλιά Apple

Στο κεντρικό κομμάτι των φακών βρίσκεται μία οθόνη η οποία παρουσιάζει διάφορες πληροφορίες. Από εκείνο το σημείο, καθίσταται δυνατή η πρόσβαση στη Siri, στην ώρα, στη δραστηριότητα και στην μπαταρία. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως οι φακοί θα μπορούσαν να είναι τα σημεία στα οποία θα φιλοξενείται η τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας.

Διαβάστε επίσης: Ο Google Chrome θα ενσωματώσει ένα νέο ad-blocker μέσα στο επόμενο διάστημα

Επιπλέον, οι εικόνες μας δείχνουν και τον τρόπο με τον οποίο τα Apple Glasses θα φορτίζουν. Συγκεκριμένα, οι χρήστες θα μπορούν να τοποθετούν τα γυαλιά σε ένα pad ασύρματης φόρτισης. Φυσικά, το να ακουμπήσει κάποιος τα γυαλιά πάνω στον φορτιστή, δεν σημαίνει πως είναι και ο ασφαλέστερος τρόπος φόρτισης.

Έξυπνα γυαλιά Apple

Να τονίσουμε, πως τα συγκεκριμένα σχέδια είναι από αυτά τα οποία δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα. Ουσιαστικά, τα σχέδια αυτά θυμίζουν τα αντίστοιχα του Apple Watch πριν κυκλοφορήσει, τα οποία τελικά ήταν εντελώς εκτός πραγματικότητας. Ωστόσο, ήταν ωραίο να φαντάζεται κάποιος πως αυτά τα σχέδια θα μπορούσαν να απεικονίζουν το επερχόμενο Apple Watch επιτυχημένα.

Η Apple έχει πει πως σχεδιάζει ένα ζευγάρι γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας, έχοντας ως στόχο να κυκλοφορήσει κάπου το 2019 ή στις αρχές του 2020. Η εταιρεία συναντήθηκε στο CES με τους κατασκευαστές εξαρτημάτων επαυξημένης πραγματικότητας για να συζητήσει σχετικά με τις προσπάθειες που κάνει πάνω στον συγκεκριμένο τομέα.

'Εξυπνα γυαλιά Apple

Μία άλλη αναφορά κάνει λόγο πως ένας κατασκευαστής που συνεργάζεται με την Apple έχει προχωρήσει τα πλάνα του για να σχεδιάσει φακούς για έξυπνα γυαλιά.

Επί πρόσθετα, ο Tim Cook είναι πολύ αισιόδοξος σχετικά με το μέλλον της επαυξημένης πραγματικότητας, δείχνοντας με αυτή του τη δήλωση πως η Apple έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξή της έχοντας ήδη αρκετά σχέδια προς υλοποίηση.

Διαβάστε επίσης: KGI: Η Apple εκτιμάται πως θα πουλήσει 100 εκατομμύρια μονάδες του νέου iPhone των 6.1 ιντσών

Τα έξυπνα γυαλιά της Apple αναμφίβολα θα είναι κάτι εντυπωσιακό. Όπως είπαμε, τα σχέδια αυτά αποτελούν μόνο πιθανές προσεγγίσεις και υποθέσεις χωρίς να πρόκειται για κάτι περισσότερο. Ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη αίσθηση για την επαυξημένη πραγματικότητα μέσα από το iOS. Φανταστείτε, να έχουμε όλα αυτά τα καλούδια στο πρόσωπό μας! Πραγματικά εκπληκτικό!