Εκτύπωση αυτής της σελίδας

KGI: Η Apple εκτιμάται πως θα πουλήσει 100 εκατομμύρια μονάδες του νέου iPhone των 6.1 ιντσών

KGI: Η Apple εκτιμάται πως θα πουλήσει 100 εκατομμύρια μονάδες του νέου iPhone των 6.1 ιντσών
ired.gr

Η γνωστή εταιρεία αναλύσεων KGI που κατά καιρούς μας έχει δώσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που πρόκειται να κυκλοφορήσει η Apple, πλέον διπλασιάζει τους ισχυρισμούς της σχετικά με το τι θα περιλαμβάνουν τα iPhones του 2018.

Το iPhone των 6.1 ιντσών με την LCD οθόνη θα μοιάζει με το iPhone X έχοντας ένα παρόμοιο design με πλήρη οθόνη, αλλά και μία πιο προσιτή τιμή για τους καταναλωτές.

Ο Ming-Chi Kuo περιμένει το νέο iPhone να αντικαταστήσει και τιμολογιακά το iPhone 8 Plus, έχοντας τιμή εκκίνησης τα $699.

οικονομικότερο iPhone 2018

Το iPhone των 6.1 ιντσών θα χρησιμοποιεί ελαφρώς πιο ποιοτικά εξαρτήματα, όπως για παράδειγμα πλαίσιο από αλουμίνιο αντί για ανοξείδωτο ατσάλι.

Διαβάστε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την τεχνολογία ασύρματων δικτύων 5G

Παρ’ όλα αυτά, δεδομένου ότι θα έχει την εμφάνιση ενός high-end iPhone, η KGI πιστεύει πως η τιμή του θα το αναδείξει στην πιο διάσημη συσκευή της Apple για το 2018 με τις πωλήσεις να αγγίξουν τις 100 εκατομμύρια  μονάδες.

νέα μοντέλα iPhone 2018

100 εκατομμύρια συσκευές αναμφίβολα είναι ένα τεράστιο νούμερο όταν μιλάμε για μία συσκευή. Η πραγματικότητα όμως θέλει την Apple να κάνει γενικότερα υψηλές πωλήσεις. Για παράδειγμα, στο τρίμηνο που περιελάμβανε και τις γιορτές των Χριστουγέννων, κατάφερε να πουλήσει 77.3 εκατομμύρια iPhones.

Για λόγους σύγκρισης και μόνο, ο Ming-Chi Kuo πιστεύει πως το iPhone X θα καταφέρει να πουλήσει συνολικά περίπου 62 εκατομμύρια μονάδες μέχρι να σταματήσει η παραγωγή του. Τονίζει επίσης πως αυτό θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το iPhone των 6,1 ιντσών με την LCD οθόνη, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα παρουσιάσει η Apple τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η αντικατάσταση του iPhone X οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα κυκλοφορήσουν τρεις συσκευές το 2018. Αυτές θα είναι ένα νέο, με βελτιωμένο εσωτερικό, iPhone X, ένα μεγαλύτερο iPhone X Plus στις 6.5 ίντσες με OLED οθόνη και ένα iPhone πιο οικονομικό στις 6.1 ίντσες και LCD οθόνη.

Και τα τρία μοντέλα θα φέρουν την νέα μέθοδο ταυτοποίησης του χρήστη Face ID, ενώ δεν θα έχουν Home Button, ακολουθώντας ξεκάθαρα τον δρόμο που χάραξε το iPhone X με τις νέες χειρονομίες για τον χειρισμό του.

Σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά της KGI, το iPhone των 6.1 ιντσών δεν θα υποστηρίζει την τεχνολογία 3D Touch και παράλληλα θα ενσωματώνει μονή πίσω κάμερα.

Οι τιμές των νέων iPhone όπως είναι φυσιολογικό, είναι ακόμα άγνωστες, αλλά προκαλεί αίσθηση η πιο οικονομική πρόταση του iPhone των 6.1 ιντσών. Η KGI περιμένει η συγκεκριμένη συσκευή, να καλύψει πάνω από το 50% των συνολικών πωλήσεων, με τα iPhone X και iPhone X Plus να κάνουν απλώς τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: πώς να αναγνωρίσετε τις εφαρμογές 32-bit σε Mac - iPhone - iPad

Η απήχηση των νέων συσκευών αναμένεται να είναι τεράστια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, συνολικά τα νέα iPhones θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τις 200 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά. Τελικά η Apple όντως πουλάει πολλές συσκευές. Πάρα πολλές συσκευές.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status