Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To Samsung Galaxy S9 αναμένεται να αντιγράψει τα Animoji του iPhone X

To Samsung Galaxy S9 αναμένεται να αντιγράψει τα Animoji του iPhone X
ired.gr

H ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S9 και S9 Plus που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες θα μιμηθεί ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του iPhone X: τα Animoji.

Η Κορεατική ιστοσελίδα ETNews υποστηρίζει πως οι νέες συσκευές της Samsung θα έχουν ένα νέο χαρακτηριστικό με 3D κινούμενους χαρακτήρες που θα είναι πιο εξελιγμένοι από αυτούς του iPhone X.

2 animoji galaxy s9

Όπως και στο iPhone X, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα 3D χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων ζώων, τα οποία θα μιμούνται τις εκφράσεις του προσώπου του χρήστη, όπως αυτές θα εντοπίζονται από τους αισθητήρες αναγνώρισης πρόσωπου του Galaxy S9.

Διαβάστε επίσης: Η Apple δημοσίευσε τρία videos στο YouTube σχετικά με τον χειρισμό του HomePod

Η Samsung κανονικά θα πρέπει να αποκαλύψει την ονομασία των δικών της αντίστοιχων Animoji κατά την παρουσίαση των Galaxy S9 και S9 Plus στο Mobile World Congress στις 25 Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές, όπως ολόκληρες εικόνες των δύο smartphones που έδωσε στη δημοσιότητα ο Evan Blass, υπονοώντας πολλά νέα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε να ενσωματώνουν οι νέες υπερδυνάμεις της Samsung.

3 animoji galaxy s9

Τη στιγμή που οι φήμες θέλουν την επόμενη κύρια έκδοση του Android να περιλαμβάνει την υποστήριξη για το notch σαν αυτό του iPhone X, τα νέα S9 και S9 Plus θα έχουν μικρά περιθώρια στις άκρες ενώ η πάνω μεριά της συσκευής θα έχει χώρο μόνο για το ακουστικό, τη μπροστινή κάμερα και τους αισθητήρες.

Τα 3D emojis του Samsung Galaxy S9 θα υποστηρίζονται από το σύστημα αναγνώρισης προσώπου, το οποίο αναμένεται να είναι λιγότερο ασφαλές από το Face ID που ενσωματώνει το iPhone X. Άλλες βιομετρικές επιλογές θα είναι διαθέσιμες με βασικότερες αυτών της αναγνώρισης της ίριδας και του δακτυλικού αποτυπώματος.

4 animoji s9 galaxy

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus ενδέχεται να κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 16 Μαρτίου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν δύο εβδομάδες νωρίτερα.

5 animoji samsung galaxy s9

Δυο λόγια

Τι να πρωτοπεί κάποιος; Μία με το Notch και μία με τα Animoji η Apple με το iPhone X φαίνεται πως τάραξε τα νερά στον χώρο των smartphones για τα καλά. Όπως γράψαμε και σε άλλη μας δημοσίευση το iPhone X είναι μία εμβληματική και πρωτοπόρα συσκευή σε πολλούς τομείς. Η TrueDepth κάμερα, το Face ID, τα Animoji καθώς και το εμπνευσμένο design του άλλαξαν την πορεία την ακολουθούσαν οι κατασκευαστές στα smartphones.

Διαβάστε επίσης: Νέα αναφορά εξηγεί τον λόγο που η Apple θα αφοσιωθεί στη βελτίωση της ποιότητας του iOS

Από την άλλη η Samsung είναι ο βασικός “αντίπαλος” της Apple. Η καινοτομία και η ευρηματικότητα στην τεχνολογία παίζει τον δικό της ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν όντως δούμε τα Animoji στα νέα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus, θα είναι κάτι που σίγουρα δεν θα τιμάει την έμπνευση του Κορεατικού κολοσσού.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status