H Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.2.5 για το iPhone και το iPad με υποστήριξη για το HomePod και την ανακοίνωση των ειδήσεων από το Siri

H Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.2.5 για το iPhone και το iPad με υποστήριξη για το HomePod και την ανακοίνωση των ειδήσεων από το Siri
ired.gr

H Apple πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε την έκδοση του iOS 11.2.5, την δέκατη επίσημη ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα iOS 11, το οποίο κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο. To iOS 11.2.5 έρχεται μετά από δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του iOS 11.2.2 με το οποίο διορθώθηκε το ζήτημα Spectre, μία ευπάθεια ασφαλείας η οποία επηρέαζε τις συσκευές με iOS.

2 ios 11 2 5

Σύμφωνα με την Apple η έκδοση 11.2.5 εισάγει την υποστήριξη για το HomePod, που θα κυκλοφορήσει και επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, διορθώνονται κάποια bugs τα οποία αφορούν το CarPlay, τα μηνύματα και το Mail. Επίσης, το Siri, μπορεί πλέον να ανακοινώνει τις ειδήσεις, μία λειτουργία η οποία είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Διαβάστε επίσης: HomePod: Ανοίγουν οι προ-παραγγελίες την Παρασκευή και κυκλοφορεί επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου

Επί πρόσθετα, με την κυκλοφορία του iOS 11.2.5, διορθώνεται και ένα bug το οποίο αφορά την εφαρμογή των μηνυμάτων και προκαλούσε την μη απόκρισή της σε κάποιες περιπτώσεις στις συσκευές με iOS.

3 ios 11 2 5

Μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά και τις επιδιορθώσεις που έφερε η έκδοση 11.2.5 του iOS, έχουμε και τις γνωστές ενημερώσεις ασφαλείας που διαθέτει η Apple κατά πάγια τακτική με κάθε νέα ενημέρωση.

Να τονίσουμε πως πολλοί είναι οι χρήστες που περιμένουν εναγωνίως το χαρακτηριστικό των μηνυμάτων στο σύννεφο. Όπως όλα δείχνουν μάλλον θα το δούμε σε μελλοντική ενημέρωση του iOS 11, αφού τελικά δεν έκανε την εμφάνισή του στην τρέχουσα έκδοση 11.2.5.

4 ios 11 2 5

Η Apple επίσης υποσχέθηκε πως θα ενσωματώσει στις αρχές του 2018 στο iOS περισσότερες πληροφορίες που θα μπορούν να βλέπουν οι χρήστες για τη ζωή της μπαταρίας. Τα “εργαλεία” όμως αυτά, δε φάνηκαν στην έκδοση 11.2.5.

Συνοπτικά λοιπόν, σε επόμενη ενημέρωση για το iOS, περιμένουμε να δούμε τα μηνύματα στο σύννεφο και τα “εργαλεία” που θα αφορούν τις πληροφορίες για την μπαταρία των συσκευών!

Διαβάστε επίσης: iOS: Δείτε πώς να μπλοκάρετε τις αναβαθμίσεις - ενημερώσεις λογισμικού στο iPhone και στο iPad

Για να εγκαταστήσετε την έκδοση 11.2.5 ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού, μέσα από τη συσκευή σας. Διαφορετικά, η εγκατάσταση μπορεί να γίνει και μέσω iTunes.