Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δέκα πιο διάσημες εφαρμογές του iOS για το 2017

Οι δέκα πιο διάσημες εφαρμογές του iOS για το 2017
ired.gr

Όπως γράψαμε πρόσφατα, η Apple ανακοίνωσε τις καλύτερες εφαρμογές του App Store για το iOS, οι οποίες φυσικά είναι διαθέσιμες μέσα από το iPhone και το iPad.

Επειδή όμως οι πιο διάσημες εφαρμογές ήταν 20, εμείς διαλέξαμε τις 10 πιο αξιόλογες και χρήσιμες και σας τις παρουσιάζουμε.

Ας ξεκινήσουμε.

10. Uber

2 uber ios

Στο νούμερο 10 έχουμε την εφαρμογή μεταφορών, που ακούει στο όνομα Uber. H συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει παροχές TAXI και πλέον η εφαρμογή της είναι μέσα στις πρώτες επιλογές των χρηστών παγκοσμίως. Αν θέλετε λοιπόν να κατεβάσετε το Uber στο iPhone ή στο iPad, πατήστε εδώ.

9. Spotify

3 spotify ios

Στην ένατη θέση της λίστας μας επιλέξαμε το Spotify. Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες συνδρομητικές πλατφόρμες μουσικής, την οποία έχουν επιλέξει εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο. Περιέχει σχεδόν όλες τις νέες επιτυχίες και άλμπουμ, αφού ενημερώνεται διαρκώς. Αν θέλετε να επιλέξετε το Spotify για να ακούτε μουσική, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

8. Netflix

4 netflix ios

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Netflix, το οποίο θα καταλάβει την όγδοη θέση στη λίστα μας. Για όσους δεν το ξέρουν, πρόκειται για μία συνδρομητική υπηρεσία προβολής τηλεοπτικού υλικού. Πλέον, έχει ελληνικό μενού, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του, έχει ελληνικούς υπότιτλους. Είναι σίγουρο πως θα το λατρέψετε. Για να το κατεβάσετε στο iPhone ή στο iPad, μεταβείτε εδώ.

7. Google Maps

5 google maps ios

Μα φυσικά οι χάρτες της Google. Πώς θα μπορούσαν να λείψουν άλλωστε; Είναι η εφαρμογή η οποία θα είναι πάντα εκεί για να μας καθοδηγήσει σωστά, όταν θέλουμε να φτάσουμε κάπου που δεν γνωρίζουμε πώς να πάμε. Είναι μία από τις πιο διάσημες επιλογές στον χώρο της πλοήγησης και είναι μία εφαρμογή αρκετά εύκολη στον χειρισμό της. Αν θέλετε να κατεβάσετε τους χάρτες της Google, πατήστε εδώ.

6. Facebook

6 facebook ios

Αποκλείεται να μην το περιμένατε! Στην 6η θέση, έχουμε το Facebook. Το διασημότερο κοινωνικό δίκτυο εδώ και αρκετά χρόνια έχει τη δική του mobile εφαρμογή για όλες τις πλατφόρμες, οπότε του αξίζει μία θέση στη λίστα με τις 10 πιο διάσημες εφαρμογές του 2017. Για να κατεβάσετε το Facebook στις iOS συσκευές σας, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Διαβάστε επίσης: 8 από τα καλύτερα δωρεάν First-Person Shooter παιχνίδια για το iPhone, το iPad και το iPod Touch

5. Instagram

7 instagram ios

Μία εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για όλες τις ηλικίες, όπως έχει τελικά αποδειχτεί. Το Instagram ειδικεύεται στις φωτογραφίες ενώ προσφέρει και δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων. Σε συνδυασμό με τη σύνδεση του χρήστη στο Facebook, παρέχεται μία πολύ διασκεδαστική εμπειρία χρήσης που μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε τις όμορφες στιγμές με τους φίλους μας! Αν θέλετε να βιώσετε την εμπειρία του Instagram, πατήστε εδώ.

4. Facebook Messenger

8 messenger ios

Αναμενόμενα η συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκεται στο Top 10 της λίστας μας. Το Facebook έχει τη δική του υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων που την ονομάζει Facebook Messenger και αυτή τη στιγμή, αριθμεί εκατομμύρια χρήστες. Μπορείτε αν θέλετε να στείλετε στους φίλους σας φωτογραφίες, videos και ηχητικά μηνύματα. Για να κατεβάσετε το Facebook Messenger, πατήστε εδώ.

3. YouTube

9 youtube ios

Μάλλον μιλάμε για τον No1 must “προορισμό” για προβολή video. Το YouTube, που ανήκει στη Google, επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών. Υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσετε το δικό σας “videάκι” και να δείτε πώς τα πάτε με τη δημόσια έκθεση στο κοινό. Αν θέλετε την εφαρμογή του YouTube στο iPhone ή στο iPad, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

2. Snapchat

10 snapchat ios

To Snapchat αποτελεί μία από τις πιο διάσημες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες με τους φίλους μας μαζί με διάφορα εφέ. Κατάφερε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις στις λίστες της Apple, αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την φιλική του εφαρμογή που δεν είναι άλλη από το... (θα σας πούμε παρακάτω). Αν θέλετε να κατεβάσετε το Snapchat, μεταβείτε εδώ.

1. Bitmoji

10 bitmoji ios

Και στην πρώτη θέση σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή Bitmoji. Τα διάσημα αυτοκόλλητα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σχεδόν παντού, όπως στο Facebook και στην εφαρμογή μηνυμάτων iMessage. Η εφαρμογή Bitmoji κατάφερε να “προσπεράσει” και το Snapchat, λόγω του γεγονότος πως δεν περιορίζει τον χρήστη. Αν θέλετε να κατεβάσετε το Bitmoji, πατήστε εδώ.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status