Santa Spy Cam: Η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη εφαρμογή για το iPhone και το iPad

Santa Spy Cam: Η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη εφαρμογή για το iPhone και το iPad
ired.gr

Αν είναι μία εφαρμογή που δεν πρέπει να χάσετε αυτά τα Χριστούγεννα, είναι η Santa Spy Cam. Η συγκεκριμένη εφαρμογή συνδυάζει την Επαυξημένη Πραγματικότητα με τα μικρά ξωτικά, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για τα μικρά παιδιά, τα οποία θέλουν να έχουν μέσα στο κινητό τα ξωτικά του αγαπημένου τους Άι Βασίλη.

H Santa Spy Cam, περιέχει ελάχιστα στοιχεία τρόμου, αρκετή διασκέδαση, καθώς και την ολοκλήρωση της ιδέας των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να είναι η καλύτερη εφαρμογή που μπορεί κανείς να κατεβάσει αυτήν την περίοδο. Και σαφώς είναι η πιο “cool” Χριστουγεννιάτικη εφαρμογή για το iPhone.

2 santa spy cam 3 ios

Santa Spy Cam 3 - Μία εφαρμογή για το iPhone και το iPad

Πολύ απλά, η Santa Spy Cam 3, είναι μία εφαρμογή με την οποία μπορούμε να δούμε ξωτικά μέσα στο σπίτι μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να “συλλάβουμε” συγκεκριμένες περιοχές του σπιτιού μας με την κάμερα του iPhone μέσα στη νύχτα όταν τα παιδιά κοιμούνται και μετά να αφήσουμε τα ξωτικά να πιάσουν δουλειά. Τα ξωτικά “προσγειώνονται” και “συλλαμβάνονται” από το iPhone, το οποίο καταγράφει τις κινήσεις τους.

Διαβάστε επίσης: 8 από τα καλύτερα δωρεάν First-Person Shooter παιχνίδια για το iPhone, το iPad και το iPod Touch

Την επόμενη μέρα, μπορούμε να δείξουμε στα παιδιά το πού ήταν τα ξωτικά, μέσα από το iPhone, και να παρατηρήσουμε τα πρόσωπά τους, τα οποία θα λάμψουν από έκπληξη και χαρά.

Συνδυάζοντας την Επαυξημένη Πραγματικότητα και το πνεύμα των Χριστουγέννων, η Santa Spy Cam έχει προσθέσει κινούμενα ξωτικά, τα οποία παίζουν και δραστηριοποιούνται μέσα και γύρω από τος σπίτι μας. Μερικά από αυτά, μπορεί να προσγειωθούν πάνω στα παιδιά μας που κοιμούνται, ένα θέαμα το οποίο μπορούμε να καταγράψουμε με το iPhone.

3 santa spy cam 3 ios

Πληθώρα εκπληκτικών σκηνών

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη εφαρμογή ιδιαίτερη, είναι και το γεγονός πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία σκηνών. Μπορούμε άμα θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε, ώστε να καταφέρουμε να απολαύσουμε ακόμα καλύτερα την εφαρμογή, όσο ασχολούμαστε μαζί της.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε 52 απίστευτες σκηνές. Δεκαπέντε (15) από αυτές τις σκηνές, αφορούν τον Άι Βασίλη.

Πολλαπλές επιλογές παραμετροποίησης

Τι γίνεται στην περίπτωση που θέλουμε να επέμβουμε στην εφαρμογή και να βάλουμε τη δική μας πινελιά; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή μας επιτρέπει να προσθέσουμε και τη δική μας δόση μαγείας.

Μπορούμε να ενσωματώσουμε “φυσικά” αντικείμενα όπως γλυκίσματα και σημειώματα από τον Άι Βασίλη. Σίγουρα το video που θα καταγράψουμε, θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

4 santa spy cam 3 ios

Μόλις ολοκληρώσουμε το video μας, μπορούμε να το μοιραστούμε με φίλους μας ή να το δημοσιεύσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το YouTube και το Email.

Είναι δωρεάν

Η εφαρμογή Santa Spy Cam είναι εντελώς δωρεάν και είναι πλήρως συμβατή με το iPhone, το iPad και το iPod Touch. Επιπλέον, για να την εγκαταστήσουμε, θα πρέπει οι συσκευές μας να “τρέχουν” τουλάχιστον το iOS 8 και άνω.

Να επισημάνουμε πως η δωρεάν έκδοση έρχεται με κάποιους περιορισμούς. Μπορούμε φυσικά να αγοράσουμε την πλήρη έκδοση στην τιμή των 4.49€, στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Το συμπέρασμα

Η εφαρμογή Santa Spy Cam είναι η “απόλυτη διασκέδαση”. Οι γονείς σίγουρα θα αγαπήσουν την εφαρμογή με την οποία μπορούν να βιντεοσκοπήσουν ζωντανά τη δράση, ελκυστικά videos του Άι Βασίλη, αληθινούς ταράνδους και φυσικά, τα αξιαγάπητα ξωτικά.

Διαβάστε επίσης: Rainbrow: Ένα νέο παιχνίδι για το iPhone X που χειρίζεστε με τα φρύδια σας

Με τη δυνατότητα της παραμετροποίησης και των πανέμορφων σκηνικών, η εφαρμογή προσφέρει αρκετή διασκέδαση.

Μιας και πρόκειται για μία εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν, θα θέλαμε να τη δοκιμάσετε και να μας πείτε αν αξίζει να αφιερώσει κάποιος τον χρόνο του, ή όχι.