Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα μελλοντικά iPhone θα ενσωματώνουν ένα ενεργοβόρο σύστημα TrueDepth κάμερας που θα απαιτεί μεγαλύτερες μπαταρίες

Τα μελλοντικά iPhone θα ενσωματώνουν ένα ενεργοβόρο σύστημα TrueDepth κάμερας που θα απαιτεί μεγαλύτερες μπαταρίες
ired.gr

Τα μοντέλα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2019 και εξής, θα ενσωματώνουν ένα αναβαθμισμένο TrueDepth σύστημα κάμερας, το οποίο θα απαιτεί περισσότερη ενέργεια, που θα σημαίνει αυτόματα και την ανάγκη για μεγαλύτερες μπαταρίες, σύμφωνα με τη γνωστή εταιρεία KGI Securities, και τον παγκοσμίου φήμης αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Σε μία έρευνα που προμηθεύτηκε το MacRumors, ο Κuo αναφέρει πως η Apple έχει ήδη τεχνολογίες στη διάθεσή της, με σκοπό να αναπτύξει μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας.

2 true depth camera iphone future

“Πιστεύουμε πως η υιοθέτηση του συστήματος TrueDepth κάμερας για την 3D χαρτογράφηση το 2017-2018, θα δημιουργήσει την επιτακτική ανάγκη για μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας. Από το 2019, προβλέπουμε πως τα iPhone ίσως να διαθέτουν ένα αναβαθμισμένο σύστημα TrueDepth κάμερας για την 3D χαρτογράφηση, το οποίο παράλληλα θα φέρει χαρακτηριστικά για υποστήριξη της τεχνολογίας AR. Όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της απαιτούμενης ενέργειας, αυξάνοντας την ανάγκη για μεγαλύτερες μπαταρίες. Πιστεύουμε πως η Apple έχει τα “κλειδιά” για τους ημιαγωγούς, τις πλακέτες και το σύστημα SIP (system-in-package), ώστε να “ανοίξει” τον απαιτούμενο χώρο για μεγαλύτερες μπαταρίες”, αναφέρει ο γνωστός αναλυτής.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το νέο Xmas Edition Update του SlotApp

3 truedepth camera next iphone

Ο Kuo περιμένει η Apple να χρησιμοποιήσει αυτές τις τεχνολογίες, ώστε να συνεχίσει να αυξάνει τη χωρητικότητα των μπαταριών που θα φέρουν τα iPhone του 2019 και του 2020, όπως κάνει συνήθως, κάτι που θα οδηγήσει στην καλύτερη αυτονομία των μελλοντικών συσκευών.

Συνεχίζοντας τις εκτιμήσεις του, ο Kuo επανέλαβε πως η TrueDepth κάμερα θα “επεκταθεί” και στα τρία μοντέλα του επομένου χρόνου, συμπεριλαμβανομένων του iPhone X των 5.8” ιντσών, του μεγαλύτερου μοντέλου των 6.5” ιντσών που θα ονομάζεται iPhone X Plus, και του καινούργιου πιο οικονομικού μοντέλου με την LCD οθόνη των 6.1” ιντσών, αν και μέχρι στιγμής το σύστημα χαρτογράφησης προσώπου φαίνεται πως θα μείνει ίδιο και το 2018.

Ως προς την μπαταρία της δεύτερης γενιάς του iPhone X, ο Kuo έχει πει στο παρελθόν πως τα iPhone X του επομένου έτους θα φέρουν μπαταρία σε σχήμα “L”, η οποία θα είναι ως ένα κομμάτι, αντί δύο, όπως στο τωρινό iPhone X. H συγκεκριμένη αλλαγή, αναμένεται να αυξήσει την αυτονομία των συσκευών κατά τουλάχιστον 10%.

4 truedepth camera next iphone

Πρόσθεσε επίσης, πως το iPhone X Plus, ο μεγάλος αδερφός του iPhone X, θα φέρει μπαταρία σχήματος “L” δύο μερών, εν αντιθέσει με το μοντέλο των 6.5” ιντσών, που λόγω μεγέθους θα καταφέρει να ενσωματώσει μπαταρία που θα ανεβάσει τη χωρητικότητά της στα 3.300-3.400 mAh.

Αν όλα κυλήσουν όπως γνωρίζουμε κάθε χρόνο, η Apple θα κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα iPhone κάπου τον Σεπτέμβρη με Οκτώβρη του 2018.

Διαβάστε επίσης: To iPhone X Plus μπορεί να οδηγήσει την Apple σε αυξημένο αριθμό παραγγελιών OLED οθονών για το 2018

Ο Kuo πρέπει να επισημάνουμε πως στις μέχρι τώρα εκτιμήσεις του, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει “ευστοχήσει” σχετικά με ζητήματα που αφορούν την Apple. Μέχρι στιγμής, οι θεωρίες του παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον και συζητούνται αρκετά στην ευρύτερη τεχνολογική κοινότητα που ασχολείται με την Αμερικανική εταιρεία. Αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα “πέσει μέσα” για ακόμα μία φορά, αν και όπως έχουμε πει ξανά, ο Σεπτέμβριος του 2018 είναι αρκετά μακριά, με την πιθανότητα να γίνουν αλλαγές να είναι μεγάλη.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status