Εκτύπωση αυτής της σελίδας

8 από τα καλύτερα δωρεάν First-Person Shooter παιχνίδια για το iPhone, το iPad και το iPod Touch

8 από τα καλύτερα δωρεάν First-Person Shooter παιχνίδια για το iPhone, το iPad και το iPod Touch
ired.gr

Εσείς που αγαπάτε τα zombies και θέλετε να είστε ένας first-person shooter, μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone, το iPad ή το iPod Touch, σε μία αξιοπρεπέστατη παιχνιδομηχανή τσέπης.

Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών αυτής της κατηγορίας. Εμείς, θα φροντίσουμε να σας κάνουμε ορισμένες προτάσεις, παρουσιάζοντάς σας τα 8 καλύτερα first-person shooter δωρεάν παιχνίδια στο App Store του iOS.

Διαβάστε επίσης: iPad - Καταπληκτικά παιχνίδια για ατελείωτες ώρες διασκέδασης

Να σημειώσουμε πως επειδή όλα τα παιχνίδια είναι δωρεάν, έχουν αγορές εντός τους (in-app purchase), με σκοπό να κάνουν την gaming εμπειρία, ακόμα ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα.

Πάμε να ρίξουμε μία ματιά;

1. Sniper 3D Assassin: Shoot to Kill

1 3d assassin

To Sniper 3D είναι ένα παιχνίδι στο οποίο είστε ελεύθερος σκοπευτής και προσπαθείτε να πυροβολήσετε σωστά τους εγκληματίες. Πολλά από τα όπλα που προσφέρονται στο παιχνίδι είναι επί πληρωμή, αν και χωρίς να αγοράσετε κάποιο από αυτά, μπορείτε να τα καταφέρετε περίφημα. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

2. Clear Vision 3

2 clear vision 3

Όπως και στο Sniper 3D, έτσι και το Clear Vision 3 σας μεταφέρει στη θέση ενός minimal ελεύθερου σκοπευτή. Οι χαρακτήρες έχουν πλέον αντικατασταθεί από μικρές αστείες “λαστιχένιες” φιγούρες, που είναι έτοιμες να σας διασκεδάσουν. Οι αποστολές είναι μοναδικές και τα όπλα μπορούν να διαμορφωθούν, όπως ο χρήστης επιθυμεί. Για να το κατεβάσετε μεταβείτε εδώ.

3. Gun Club 3

3 gun club 3

To Gun Club 3 θα σας εντυπωσιάσει. Το παιχνίδι διαθέτει ένα μεγάλο εύρος πυροβόλων όπλων. Έχει καταφέρει να αποσύρει την κλασική βία και να εστιάσει στο gameplay το οποίο είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Ο χρήστης μπορεί να ασχοληθεί με πολλά σενάρια, όπως το scoot and shoot, κυνηγητό zombie κ.α. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

4. Deer Hunter 2018

4 deer hunter 2017

Ήταν αδύνατο να φτιάξουμε τη λίστα και να μη συμπεριλάβουμε αυτό το παιχνίδι. Σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, το Deer Hunter σας ζητά να πυροβολήσετε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του ζώου. Υπάρχουν και τα “Trophy Hunt” επίπεδα, τα οποία απαιτούν να σκοτώσετε κάποια επικίνδυνα ζώα, όπως ο λευκός ρινόκερος. Μπορείτε να κατεβάσετε το Deer Hunter 2018 από εδώ.

5. Pixel Gun 3D

5 pixel gun 3

Αν αγαπάτε το Minecraft ή άλλα παρόμοια παιχνίδια, τότε το Pixel Gun 3D φτιάχτηκε για εσάς. Η εμφάνιση του παιχνιδιού έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από το Minecraft, αν και εδώ ο σκοπός είναι διαφορετικός: να σκοτώσετε όλα τα τέρατα. Για το Pixel Gun 3D πατήστε εδώ.

6. Fields of Battle

6 fields of battle

Το Fields of Battle είναι μία εξαιρετική εναλλακτική, στη περίπτωση που δε θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι με τόσο σκληρό περιεχόμενο. Τα όπλα έχουν αντικατασταθεί από όπλα χρωμάτων (paintball guns) ενώ οι σφαίρες και το αίμα, είναι από χρώμα. Είναι εξαιρετικό για σχεδόν όλες τις ηλικίες. Σας συμβουλεύουμε να μην το θεωρήσετε ως ένα εύκολο παιχνίδι, γιατί ενδέχεται να ξαφνιαστείτε. Αν θέλετε να παίξετε το Fields of Battle, μεταβείτε εδώ.

7. Overkill: Survival

7 overkill survival

To Overkill είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι με εύκολο και απλό gameplay. Το παιχνίδι απαιτεί απόλυτη προσήλωση στο όπλο σας, κρατώντας τον “χαρακτήρα” που χειρίζεστε ακίνητο, τη στιγμή που οι εχθροί, σας πυροβολούν. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Overkill, πατήστε εδώ.

8. Blitz Brigade

8 blitz brigade

To Blitz Brigade είναι ένα multiplayer FPS παιχνίδι, στο οποίο οι παίχτες μπορούν να φτιάξουν ομάδες μέχρι 6 εναντίον 6 αναλόγως με τον χάρτη. Υπάρχουν 4 κατηγορίες χαρακτήρων που μπορούν να ξεκλειδωθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως και πολλά όπλα για να αγοράσετε και να εξοπλιστείτε. Αν το Blitz Brigade πιστεύετε ότι σας ταιριάζει, πατήστε εδώ.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status