Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To iPhone X Plus μπορεί να οδηγήσει την Apple σε αυξημένο αριθμό παραγγελιών OLED οθονών για το 2018

To iPhone X Plus μπορεί να οδηγήσει την Apple σε αυξημένο αριθμό παραγγελιών OLED οθονών για το 2018
ired.gr

Η Samsung Display, θα εφοδιάσει την Apple με περίπου 180-200 εκατομμύρια OLED οθόνες για το iPhone του 2018, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Investor.

Τη στιγμή που οι αναφορές εστιάζουν στο iPhone X, φαίνεται πώς ένα τμήμα των OLED οθονών, προορίζεται ήδη για το iPhone X Plus, το οποίο φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του 2018, ως η δεύτερη γενιά του iPhone X.

Όπως και Note 8 της Samsung, το iPhone X Plus αναμένεται να έχει οθόνη στις 6.4” ίντσες και εξωτερικά θα μοιάζει με τις διαστάσεις του τωρινού iPhone 8 Plus. Στο μεταξύ, το επόμενο iPhone X, θα διατηρήσει την οθόνη των 5.8” ιντσών.

2 iphone oled display

Με τις πωλήσεις του iPhone X που έχει ήδη κυκλοφορήσει, αλλά και τις αναμενόμενες πωλήσεις του iPhone X Plus, η Apple αναμφίβολα χρειάζεται μεγαλύτερο αριθμό OLED οθονών, κάτι που κάνει την αναφορά του The Investor, να έχει λογική. Η Samsung από την πλευρά της, θα μπορούσε να έχει κέρδη ύψους $22 δισεκατομμυρίων δολαρίων από αυτές τις παραγγελίες.

Διαβάστε επίσης: 20 Δεκεμβρίου 1996: Η Apple επαναφέρει τον Steve Jobs αγοράζοντας την NeXT

Η αναφορά συνεχίζει λέγοντας πως η Samsung έχει πετύχει ένα ποσοστό απόδοσης γύρω στο 90% για φέτος, συγκριτικά με το 60% της προηγούμενης χρονιάς. Αυτό σημαίνει πως έχει ανεβάσει τους ρυθμούς παραγωγής OLED οθονών που πρόκειται να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις της Apple.

3 iphone oled display

Ως αποτέλεσμα αναμένεται να έχουμε καλύτερη διαθεσιμότητα για το 2018.

Τα νέα iPhone X και iPhone X Plus, θα κυκλοφορήσουν, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο η Apple, κάπου τον Σεπτέμβρη με Οκτώβρη της νέας χρονιάς, μαζί με ένα πιο οικονομικό μοντέλο που θα φέρει LCD οθόνη και θα κυμαίνεται στις 6.1” ίντσες και το οποίο ενδέχεται να ξεκινά από τα $649 με $749 δολάρια ανά μονάδα.

Προς το παρόν, δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με το πόσο θα μπορούσε να κοστίζει το iPhone X Plus. Έχοντας όμως ως δεδομένο ότι το iPhone X ξεκινά στα $999 δολάρια (στις Η.Π.Α), η μεγαλύτερη έκδοση λογικά θα μπορούσε να κοστίζει και τετραψήφιο νούμερο ($1.099;). Όσο για τη χώρα μας, το ποσό θα μπορούσε να “ξεφύγει” κατά πολύ.

4 iphone oled display

Η Apple φαίνεται να μένει σταθερή στη συνεργασία της με τη Saumsung σχετικά με την αγορά OLED οθονών για τα iPhone του 2018, αν και με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εταιρεία έχει επενδύσει αρκετά δισεκατομμύρια στην LG, η οποία αναμένεται να σχεδιάσει OLED οθόνες για το iPhone του 2019, κάτι φυσικά που είναι αρκετά “ρευστό”, μιας και το χρονικό διάστημα, είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Διαβάστε επίσης: iOS 11: Απεγκατάσταση αχρησιμοποίητων εφαρμογών. Μία έξυπνη λειτουργία για εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου

Ήδη αρκετές φήμες κάνουν λόγο για πιθανή “μοιρασιά” της παραγωγής των OLED οθονών που θα προορίζονται για την Apple, στη Samsung και την LG. Δε ξέρουμε ακόμα κάτι περισσότερο, αλλά σίγουρα η Apple θα συνεργαστεί με την LG, δεδομένης της τεράστιας οικονομικής επένδυσης του Αμερικανικού κολοσσού σε αυτή.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status