KGI: Στο δεύτερο μισό του 2018 η Apple θα κυκλοφορήσει “αναβαθμισμένα” AirPods

KGI: Στο δεύτερο μισό του 2018 η Apple θα κυκλοφορήσει “αναβαθμισμένα” AirPods
ired.gr

O παγκοσμίου φήμης αναλυτής της KGI, σχετικά με ζητήματα που αφορούν την Apple, Ming-Chi Kuo, πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε μία αναφορά στην οποία επισημαίνει πως η Apple θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση των AirPods, στο δεύτερο μισό του 2018.

Ο αναλυτής της KGI δε προχώρησε στην αποκάλυψη περαιτέρω λεπτομερειών σχετικά με το τι θα αλλάξει στα νέας γενιάς AirPods.

Η Apple έχει ήδη ανακοινώσει μία νέα θήκη φόρτισης των AirPods για του χρόνου, που θα υποστηρίζει τη βάση ασύρματης φόρτισης AirPower. Όπως φαίνεται, η Apple επίσης έχει βάλει σε σειρά το σχέδιό της για να αναβαθμίσει τα AirPods, αν η αναφορά της KGI είναι σωστή και ακριβής.

2 kgi airpods 2018

Η KGI δε δίστασε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Apple αυτή την περίοδο, σχετικά με τα AirPods. Τo Online Store της Apple έχει μείνει χωρίς αποθέματα μέχρι και το τέλος της χρονιάς, με τις υπάρχουσες παραγγελίες να παραδίδονται στις αρχές Ιανουαρίου του 2018.

Διαβάστε επίσης: H Apple... ξέμεινε από AirPods

Ο Kuo αποδίδει το πρόβλημα της διαθεσιμότητας των διάσημων ασύρματων ακουστικών της Apple, στη PCB μπαταρία, η οποία αποτελεί το βασικό εμπόδιο των προμηθευτών της εταιρείας.

Επαναλαμβάνοντας τις προβλέψεις του πως η Apple θα διπλασιάσει τις αποστολές των AirPods σε πάνω από 26 εκατομμύρια μονάδες την επόμενη χρονιά, ο Kuo πιστεύει πως το πρώτο τρίμηνο του 2018 θα μπορούσαν να κερδίσουν τις “συνηθισμένες” πωλήσεις που συγκριτικά με την εορταστική περίοδο, είναι πεσμένες.

3 kgi airpods 2018

Η Apple παρουσίασε τη βάση ασύρματης φόρτισης AirPower, καθώς και τη θήκη φόρτισης των AirPods, στο event του Σεπτεμβρίου, παράλληλά με το iPhone X. Έκανε επίδειξη του προϊόντος, το οποίο μπορεί να φορτίσει για πρώτη φορά ασύρματα ένα iPhone, το Apple Watch και τα AirPods ταυτόχρονα, χωρίς βέβαια να κάνει λόγο για τη τιμή και τη διαθεσιμότητά του.

Το καλύτερο που μπορούμε να ευχηθούμε, είναι να το δούμε να κυκλοφορεί στις αρχές του 2018.

Όλα αυτά βέβαια δε φαίνεται να ταιριάζουν τόσο με την αναβάθμιση των AirPods, για την οποία κάνει λόγο η KGI, τοποθετώντας τη το δεύτερο μισό του 2018. Ενδεχομένως να δούμε τη βάση AirPower να κυκλοφορεί κάπου την άνοιξη.

4 kgi airpods 2018

Από την άλλη, η θήκη φόρτισης για τα AirPods, μάλλον θα κυκλοφορήσει αργότερα. Θα ήταν πολύ περίεργο πάντως αν η Apple αποφάσιζε να ξεκινήσει να πουλάει τη νέα θήκη φόρτισης, μήνες πριν τη συνολική “αναζωογόνηση” των AirPods.

Να σημειώσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι απλές εκτιμήσεις, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, δεδομένου ότι η Apple είναι μία μυστικοπαθής εταιρεία. Εμείς πιστεύουμε πως τα νέα AirPods θα κυκλοφορήσουν μαζί με τη νέα θήκη φόρτισης, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές όπου η Apple έχει διαψεύσει τις φήμες.

Διαβάστε επίσης: Το Apple Watch κατάφερε να σώσει τη ζωή ενός άντρα!

Προς το παρόν, σημασία έχει η Apple να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εκ νέου με τη διαθεσιμότητα των AirPods και να φέρει εκ νέου τις ισορροπίες στο τομέα των προμηθειών.