Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Apple… ξέμεινε από AirPods

H Apple… ξέμεινε από AirPods
ired.gr

Έχοντας μπει στη τελική ευθεία προς τις γιορτές, η Apple αντιμετωπίζει και πάλι προβλήματα με τη διαθεσιμότητα. Αυτή τη φορά η καμπάνα χτυπάει για τα διάσημα ακουστικά της, τα AirPods. H εταιρεία κατάφερε να ρίξει στις 3-5 μέρες την αποστολή τους, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ο αριθμός των ημερών ήταν πιο χαμηλός, αλλά τώρα πλέον δεν είναι διαθέσιμα, με την Apple να τοποθετεί τις παραδόσεις για το νέο έτος.

Αν λοιπόν θέλετε να αγοράσετε τα AirPods για τις γιορτές, ίσως θα πρέπει να βιαστείτε, αφού αφενός το πρόβλημα της διαθεσιμότητας δε θα αργήσει να χτυπήσει τη πόρτα της χώρας μας και αφετέρου οι τιμές θα αρχίσουν να ανεβαίνουν.

2 airpods availability

Για να καταλάβουμε σε τι ρυθμό κινούνται τα AirPods, θα αναφέρουμε πως η Apple μέσα από τη σελίδα της, τοποθετεί τις πρώτες αποστολές στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλες χώρες όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και διάφορες άλλες.

Διαβάστε επίσης: Leagoo S9: Θα αγοράζατε ένα κλώνο Android iPhone X στα 300€;

Μη ξεχνάμε πως τα AirPods στην ελληνική αγορά ακούμπησαν παλαιότερα και τιμές γύρω στα 150 ευρώ. Κάνοντας μία πρόχειρη αναζήτηση, οι τιμές των AirPods δε δείχνουν σημαντική άνοδο στη τιμή τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η κατάσταση δε θα ανατραπεί, αν τα αποθέματα των ελληνικών καταστημάτων, εξαντληθούν.

Στο εξωτερικό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν AirPods στα επίσημα καταστήματα, οι καταναλωτές έχουν καταφύγει σε τρίτους παρόχους, με αποτέλεσμα και εκεί να παρατηρείται μεγάλο πρόβλημα και σημαντική έλλειψη. Στην περίοδο των εορτών, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, δε θα υπάρχουν AirPods, “ούτε για δείγμα”.

3 airpods availability

Τον Αύγουστο, όπου και τότε είχε παρατηρηθεί σημαντικό πρόβλημα διαθεσιμότητας των AirPods, o Tim Cook είχε δηλώσει πως είχε αυξηθεί η παραγωγή και πως η εταιρεία κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, με σκοπό οι καταναλωτές να τα έχουν στα χέρια τους, όσο το δυνατόν συντομότερα. Επισήμανε επίσης πως μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Apple δεν είχε καταφέρει να καλύψει τη σημαντική ζήτηση των ασύρματων ακουστικών της.

Εδώ που τα λέμε, τα AirPods είναι από τα οικονομικότερα προϊόντα της Apple που αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να αγοράσει. Οι κριτικές που έχουν γίνει για τα AirPods, οδηγούν στην αρκετά αυξημένη ζήτησή τους, σε μία περίοδο που εκ των πραγμάτων, εμφανίζει αυξημένα επίπεδα αγοραστικής κινητικότητας. Οι τιμές αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα ξεκινούν από τα 164.50 ευρώ.

4 airpods availability

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται όντως για μία εξαιρετική αγορά. Η τιμή τους (μιλώντας ανάλογα πάντα με τη γενικότερη τιμολογιακή πολιτική της Apple) είναι αρκετά καλή. Η ποιότητα κατασκευής καθώς και η ποιότητα ήχου, έχουν κάνει τα AirPods τα πιο διάσημα ασύρματα ακουστικά παγκοσμίως με κάποιους να κάνουν λόγο για “ακουστικά από το μέλλον”.

Διαβάστε επίσης: Το Apple Watch κατάφερε να σώσει τη ζωή ενός άντρα!

Αν λοιπόν θέλετε να τα αποκτήσετε για να κάνετε ένα εορταστικό δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο πρόσωπο που αγαπάτε, σπεύστε να τα αποκτήσετε το συντομότερο δυνατό, μιας και κανείς δε ξέρει μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status