Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Leagoo S9: Θα αγοράζατε ένα κλώνο Android iPhone X στα 300€;

Leagoo S9: Θα αγοράζατε ένα κλώνο Android iPhone X στα 300€;
ired.gr

Πιθανότατα, δεν είστε συνηθισμένοι με τη Leagoo, μία μικρή Κινεζική εταιρεία παραγωγής smartphone. Βέβαια από την άλλη, μπορεί τελικά να τη λατρέψετε, αν συνειδητοποιήσετε πως φτιάχνει συσκευές “αντίγραφα”, κορυφαίων smartphone.

Το τελευταίο μοντέλο της Leagoo, το S9, δεν αποτελεί μία εξαίρεση, αφού φρόντισε να γίνει ο δίδυμος Android αδερφός του iPhone X. Κατάφερε να μιμηθεί τα μειωμένα bezels (περιθώρια) και το περίφημο “notch”, το οποίο τελικά, από ένα “μισητό” σημείο, έχει μετατραπεί σε ένα ορόσημο του iPhone X. H Leagoo κατάφερε να κερδίσει την Samsung ως προς την ονομασία του μοντέλου (S9) δύο μήνες πριν.

2 leagoo s9

Σύμφωνα με την Leagoo, το S9 θα κοστίζει το 1/4 της τιμής του iPhone X ( 1.199€ ) με τιμή έναρξης κάτι λιγότερο από $300.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δείτε και να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας στο iPhone, στο iPad και στον Mac

Το S9 λοιπόν θα έρχεται με κάποια αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά. Ως προς τον επεξεργαστή, θα φοράει τον MediaTek P40 (κάτι αντίστοιχο του Snapdragon 670). Η RAM θα είναι στα 6GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 128GB. Η οθόνη θα έχει μέγεθος 5.85 ίντσες και θα είναι τεχνολογίας AMOLED. Επιπλέον, οι πίσω κάμερες, θα μιμούνται την κάθετη διάταξη αυτών του iPhone X συνδυάζοντας δύο φακούς των 16MP έκαστος.

3 leagoo s9

Οι πληροφορίες που έχουμε για το S9 δεν είναι αρκετές, αφού η ίδια η Leagoo δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, αν και φρόντισε να κοινοποιήσει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, καθώς και κάποια χαρακτηριστικά του. Ξεκάθαρα όμως, πρόκειται για ένα κλώνο του iPhone X, έχοντας το γυαλί και τον σχεδιασμό από αλουμίνιο.

Η Leagoo όμως, έπρεπε να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει έστω και ελάχιστα, από το iPhone X. Για να το καταφέρει αυτό, τοποθέτησε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, φρόντισε το bezel της κάτω πλευράς να είναι λίγο πιο ψηλό από του iPhone X και φυσικά έβαλε και το λογότυπο “LEAGOO”.

4 leagoo s9

Αν η τελευταία συσκευή της Leagoo, το S8, που μιμείται το S8 της Samsung, δε τα πάει και τόσο καλά, σίγουρα και το S9 δε θα έχει επιτυχία, δεδομένου ότι το iPhone X είναι η καλύτερη συσκευή που μπορεί κάποιος να αγοράσει αυτή τη στιγμή. Αν από την άλλη, σας “περισσεύουν” 300€ περίπου και θέλετε να κάνετε τη δοκιμή του περίφημου notch, μπορείτε να αγοράσετε το S9.

Διαβάστε επίσης: Phil Schiller: Οι τεχνικές αναγνώρισης προσώπου των “άλλων” smartphones “είναι πολύ πίσω” σε σχέση με το Face ID (All Stink)

Φυσικά, δεν ενδείκνυται για τους χρήστες iOS, καθώς η μετάβαση στο Android θα τους κάνει να νιώσουν “άβολα”.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status