To iPhone 8 είναι ανάμεσα στα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης της Google για το 2017

To iPhone 8 είναι ανάμεσα στα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης της Google για το 2017
ired.gr

Ο τυφώνας Irma, το iPhone 8 και το iPhone X, ήταν τρεις από τις πιο διάσημες αναζητήσεις στη μηχανή της Google, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η ίδια.

Αν και τα αποτελέσματα μας εκπλήσσουν, αφού το iPhone 8 ήταν “ισχυρότερη” αναζήτηση από το iPhone X, είναι σημαντικό να σκεφτούμε πως η κορυφαία συσκευή της Apple, αναφερόταν περισσότερο ως iPhone 8 στις διάφορες φήμες, μέχρι και τη διαρροή, τον περασμένο Αύγουστο, ενός σχεδίου του iOS 11, στο οποίο αποκαλυπτόταν και η “ιδιαίτερη” (Χ) ονομασία της συσκευής.

Στη κατηγορία της τεχνολογίας, τα iPhone 8 και iPhone X ξεχωρίζουν μπροστά από τα Nintendo Switch, Samsung Galaxy S8 και Xbox One X. Όσο για τις γενικότερες τάσεις (trendings), iPhone 8 και iPhone X είναι και πάλι στην πρώτη πεντάδα, στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα. Στις Η.Π.Α, το iPhone 8 Plus, ήταν η έκτη πιο διάσημη αναζήτηση.

2 google trends iphone 2017

Το Google Trends παρουσιάζει και διάφορες άλλες κατηγορίες αναζήτησης που έγιναν τη φετινή χρονιά. Κάποιες από αυτές περιλαμβάνουν ηθοποιούς, αθλητές, μάρκες αυτοκινήτων, ασκήσεις, ταινίες, συνταγές, τραγούδια και στίχους, αθλητικές ομάδες και διάφορα παγκόσμια events.

Τα αποτελέσματα να σημειώσουμε πως είναι παρόμοια με την περσινή χρονιά, όπου το iPhone 7 ήταν το κορυφαίο smartphone στις αναζητήσεις της Google, με δεύτερο να έρχεται το δημοφιλές παιχνίδι Pokémon Go.

Οι δύο καλύτερες mobile συσκευές της Apple, δείχνουν για μία ακόμη φορά την επιρροή που έχουν στο αγοραστικό κοινό και παράλληλα το πόσο διάσημες έχουν καταφέρει να γίνουν. Αν και το iPhone 8 μπορεί να βρίσκεται “παραπλανητικά” πάνω από το iPhone X, δεδομένων των φημών που γράψαμε παραπάνω, δε σημαίνει πως δεν είναι μία εξαιρετική συσκευή, όπως και ο προκάτοχός του iPhone 7, ή πως δεν αξίζει τη συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε όπως όλα δείχνουν και η ερχόμενη χρονιά, θα είναι ιδιαίτερα επιτυχής για την Apple.

Διαβάστε επίσης: iOS 11 - Πώς να “κρύψετε” εφαρμογές στο iPhone και στο iPad

Αν θέλετε να δείτε τους πίνακες με τις ελληνικές πιο διάσημες αναζητήσεις στη Google για το 2017, μπορείτε να πατήσετε εδώ.