Νέες διαφημίσεις από την Apple τονίζουν το Face ID και τη λειτουργία Portrait Lighting

Νέες διαφημίσεις από την Apple τονίζουν το Face ID και τη λειτουργία Portrait Lighting
ired.gr

H Apple πριν λίγες ώρες μοιράστηκε τρεις νέες διαφημίσεις στο κανάλι της στο YouTube. Πρόκειται για μικρά clips, τα οποία εστιάζουν στα πολυσυζητημένα χαρακτηριστικά του iPhone X τα οποία είναι η αναγνώριση προσώπου, Face ID, και η λειτουργία Portrait Lighting.

Τα πρώτα δύο videos είναι διάρκειας 16 δευτερολέπτων περίπου ενώ το τρίτο είναι κάπου στα 15 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης: iOS 11 - Πώς να ανοίξετε ξανά τις καρτέλες που κλείσατε πρόσφατα στον Safari στο iPhone και στο iPad

Το πρώτο video έχει την ονομασία “Opens with a Glance” και παρουσιάζει το iPhone X με τη φράση “Introducing the most unforgettable magical password ever created. Your face”, πριν δείξει διάφορα πρόσωπα, τα οποία δείχνουν τον τρόπο που το iPhone X μπορεί να ξεκλειδωθεί μέσω του Face ID.

Το δεύτερο video έχει την ονομασία “Adapts to Your Face”. Ήταν διαθέσιμο στο Καναδικό κανάλι της Apple στο YouTube. Το συγκεκριμένο clip σχεδιάστηκε με σκοπό να παρουσιάσει την δυνατότητα και τον μηχανισμό του iPhone X και κατ’ επέκταση του Face ID, να μπορεί να αναγνωρίσει τις αλλαγές στο πρόσωπο του χρήστη, όπως το μούσι, το makeup, τα μακριά μαλλιά κ.α.

Το τρίτο video έχει την ονομασία “Introducing Portrait Lighting” και κάνει μία σύντομη παρουσίαση του νέου χαρακτηριστικού των iPhone 8 και iPhone X, το οποίο αφορά την κάμερα και τις φωτογραφίες και δεν είναι άλλο από το Portrait Lighting. Με το Portrait Lighting, οι χρηστές μπορούν να προσαρμόσουν τον φωτισμό σε μία φωτογραφία, χρησιμοποιώντας τεχνικές χαρτογράφησης βάθους, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα να θυμίζει την ποιότητα ενός επαγγελματικού studio φωτογραφίας.

Οι συγκεκριμένες διαφημίσεις ήρθαν σε μία περίοδο κατά την οποία η Apple έχει έντονη δραστηριότητα με διάφορα videos, τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα. Ήδη στο τέλος Νοεμβρίου, είχαν κυκλοφορήσει ξανά κάποιες διαφημίσεις που τόνιζαν το Face ID του iPhone X και τα Animojis.

Παράλληλα, διαφημίσεις έκαναν την εμφάνισή τους για τα AirPods, το iPad Pro και το Apple Watch. Οι λόγοι που η Apple κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό διαφημίσεις σχετικά με τα προϊόντα της, είναι αρκετοί. Αρχικά, οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλοι γνωρίζουμε πως η τάση για αγορές σε όλους τους τομείς είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Διαβάστε επίσης: PDFfiller: H εφαρμογή πολυεργαλείο για τα αρχεία PDF

Επιπλέον, οι τελευταίες φήμες για πτώση των πωλήσεων του iPhone X το τελευταίο τρίμηνο του 2017, ίσως να ανησύχησαν την Apple, η οποία μπορεί να βρήκε τη κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει μία “τονωτική ένεση” στο φετινό της “καμάρι”! Να θυμίσουμε πως αναμένουμε συνολιή έκρηξη των πωλήσεων της Apple, γεγονός που θα αποφέρει τεράστια κέρδη στα ταμεία της.