Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple ανακοίνωσε τις καλύτερες εφαρμογές του App Store για το 2017

Η Apple ανακοίνωσε τις καλύτερες εφαρμογές του App Store για το 2017
ired.gr

H Apple σήμερα δημοσίευσε την ετήσια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές του App Store, του iTunes Store και του iBook Store, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο το καλύτερο υλικό στα προαναφερθέντα καταστήματα καθώς και τις γενικότερες τάσεις μέσα στο 2017.

Η Apple επέλεξε δύο ξεχωριστά παιχνίδια και δύο ξεχωριστές εφαρμογές για το iPhone και το iPad, ως τις καλύτερες για το 2017. Η εφαρμογή αυτοσυγκέντρωσης “Calm” καθώς και το διάσημο παιχνίδι “Splitter Critters”, αναδείχθηκαν ως οι καλύτερες εφαρμογές για το iPhone, όταν για το iPad ξεχώρισαν η εφαρμογή φωτογραφίας “Affinity Photo” και το παιχνίδι puzzle “The Witness”.

2 best apps app store

Συνοπτικά λοιπόν έχουμε τα εξής:

Εφαρμογή της χρονιάς για το iPhone: Calm
Παιχνίδι της χρονιάς για το iPhone: Splitter Critters
Εφαρμογή της χρονιάς για το iPad: Affinity Photo
Παιχνίδι της χρονιάς για το iPad: The Witness

Η Apple επίσης μοιράστηκε και άλλες εφαρμογές που ανήκαν στην ενότητα των “καλύτερων τάσεων της χρονιάς”, η οποία περιλαμβάνει εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (AR) όπως οι “ΙΚΕΑ Place” και “Very Hungry Caterpillar”, εφαρμογές αυτοσυγκέντρωσης όπως το “Calm” και το “Joyable”, καθώς και άλλες που διηγούνται ιστορίες όπως οι “Hooked” και “Serial Box Publishing”.

Διαβάστε επίσης: 5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε συσκευή!

H Apple επιπλέον, δημοσίευσε και τις καλύτερες εφαρμογές για το 2017 ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες του App Store. Μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το iPhone είναι οι “Bitmoji”, “Snapchat”, “YouTube”, “Facebook Messenger” και το “Instagram”, ενώ μερικές από τις καλύτερες επί πληρωμή εφαρμογές για το iPhone είναι οι “Facetune”, “HotSchedules”, “Tabs & Chords”, “Enlight” καθώς και η “7 Minute Workout Challenge”.

Στο iPhone, στα καλύτερα παιχνίδια γενικότερα περιλαμβάνονται τα “Super Mario Run”, “8 Ball Pool”, “Ballz”, “Snake vs. Block” και το “Word Cookies”. Στα καλύτερα επί πληρωμή παιχνίδια συμπεριλαμβάνονται τα “Heads Up!”, “Minecraft”, “Plague Inc.”, “Bloons TD 5” και η “Monopoly”.

3 best apps app store

Tα “YouTube”, “Netflix”, “Facebook”, “Facebook Messenger” και ο “Chrome” είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το iPad, ενώ τα “Procreate”, “Notability”, “Toca Life: Hospital”, “Toca Life: Salon 3” και “GoodNotes 4” είναι οι καλύτερες επί πληρωμή εφαρμογές για το iPad.

Tα “Super Mario Run”, “ROBLOX”, “Rolling Sky”, “Word Cookies” και το “Bowmasters” είναι τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για το iPad ενώ τα “Minecraft”, “Geometry Dash”, “Five Nights at Freddy’s: Sister Location”, “Bloons TD 5 HD” και το “Escapists” είναι τα καλύτερα επί πληρωμή παιχνίδια για το iPad.

Διαβάστε επίσης: Η Apple δημιούργησε κανάλι στο YouTube για iOS Tips

H πλήρης λίστα με τις κορυφαίες εφαρμογές και τα κορυφαία παιχνίδια σε iPhone και iPad μαζί και με διάφορες άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το καλύτερο περιεχόμενο του App Store για το 2017, είναι διαθέσιμα στο App Store μέσα από οποιαδήποτε iOS συσκευή.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status