Η Apple θα κυκλοφορήσει το 2018 ένα οικονομικό iPhone στις 6.1 ίντσες με LCD οθόνη

Η Apple θα κυκλοφορήσει το 2018 ένα οικονομικό iPhone στις 6.1 ίντσες με LCD οθόνη
ired.gr

Η Apple θα κυκλοφορήσει τρία iPhone το 2018, δύο εκ των οποίων θα φέρουν OLED οθόνη καθώς και ένα με LCD οθόνη το οποίο θα έχει μεταλλική πλάτη σαν αυτή των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, σύμφωνα με το Nikkei.

Ισχυριζόμενο μία πηγή, το Nikkei αναφέρει πως το LCD μοντέλο θα έρχεται με μία οθόνη στις 6.1 ίντσες, τη στιγμή που τα δύο μοντέλα με τις OLED οθόνες θα κυμαίνονται στις 5.8 και 6.2 ή 6.3 ίντσες.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας Nikkei είναι στη γραμμή των προβλέψεων της KGI. Ο αναλυτής της Ming-Chi Kuo, ο οποίος πολλές φορές έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις του σχετικά με τα πλάνα της Apple, ανέφερε πως μπορούμε να δούμε συσκευές σε ποικιλία μεγεθών.

2 iphone 6 1 inch

O Kuo πιστεύει πως η Apple θα κυκλοφορήσει τρία iPhone μοντέλα μέσα στο 2018. Ένα με OLED οθόνη το οποίο θα είναι στις 5.8 ίντσες (όπως και το iPhone X) και ένα ακόμα, πάλι με OLED οθόνη στις 6.5 ίντσες, με την ονομασία iPhone X Plus. Τέλος, το τρίτο μοντέλο σύμφωνα με τον Kuo θα είναι στις 6.1 ίντσες και με LCD οθόνη.

Ο Kuo συνεχίζει λέγοντας πως και τα τρία μοντέλα θα έρχονται με οθόνη απ’ άκρη ως άκρη, ενσωματώνοντας το σύστημα TrueDepth όπως και το iPhone X, χωρίς να κάνει λόγο για το υλικό του κυρίως σώματος.

Διαβάστε επίσης: Η Apple θα πουλήσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια AirPods το 2018 σύμφωνα με την KGI

Επιπλέον, η αναφορά της Nikkei επισημαίνει πως το LCD μοντέλο πέραν της μεταλλικής πλάτης, θα έρθει σε πολλά χρώματα. Επίσης, το κυρίως σώμα αναμένεται να κατασκευαστεί από την Casetek.

Αν το μοντέλο με την LCD οθόνη των 6.1 ιντσών έρθει με μεταλλική πλάτη, τότε δεν θα υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση και μέχρι στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο αν σε μία τέτοια περίπτωση η Apple θα καταφέρει να βρει κάποια λύση.

3 iphone 6 1 inch

Το iPhone των 6.1 ιντσών με την LCD οθόνη, σύμφωνα με τον Κuo, θα έχει χαμηλότερη ανάλυση αλλά ταυτόχρονα θα είναι πιο φθηνό από τα αντίστοιχα μοντέλα με την OLED οθόνη.

Πριν κάμποσο καιρό είχαμε ακούσει φήμες σχετικά με τη κυκλοφορία δύο συσκευών, με την Apple να σχεδιάζει ένα iPhone μεγάλων διαστάσεων με OLED οθόνη, παράλληλα με ένα μοντέλο στις 5.8 ίντσες. Η φήμη σχετικά με μία τρίτη συσκευή, ήρθε από τον Kuo τον Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Η εφαρμογή του Gmail για το iOS υποστηρίζει πλέον λογαριασμούς και άλλων παρόχων καθώς και το iPhone X

Η Apple φαίνεται πως ψάχνει τρόπους για να προσεγγίσει το αγοραστικό κοινό το οποίο κινείται σε πιο οικονομικές συσκευές. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η φήμη σχετικά με τη κυκλοφορία ενός οικονομικότερου iPad των 9.7 ιντσών, ώστε η εταιρεία να καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές, σε μία εποχή που ο τομέας των tablet δείχνει να είναι αρκετά “κουρασμένος”.

Όσο για το iPhone των 6.1 ιντσών, αναμένουμε να δούμε αφενός αν θα κυκλοφορήσει και αφετέρου το πόσο οικονομικό θα μπορούσε να είναι.