Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η εφαρμογή του Gmail για το iOS υποστηρίζει πλέον λογαριασμούς και άλλων παρόχων καθώς και το iPhone X

Η εφαρμογή του Gmail για το iOS υποστηρίζει πλέον λογαριασμούς και άλλων παρόχων καθώς και το iPhone X
ired.gr

Το Gmail είναι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google. Είναι ίσως η πιο διάσημη υπηρεσία για email, δεδομένου ότι δίνει πάρα πολλές δυνατότητες όπως τη σύνδεση στο YouTube, τη χρήση του Google Drive και γενικότερα όλων των υπηρεσιών, που ανήκουν στο οικοσύστημα της Google.

Αν και το Gmail έχει τη δική του εφαρμογή στο iOS, δεν επιτρεπόταν να προστεθούν λογαριασμοί τρίτων παρόχων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι οι χρήστες που διαμαρτύρονταν.

Διαβάστε επίσης: IHS Markit: Η Apple θα σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων πετυχαίνοντας μία χρονιά “καθαρής” ανάπτυξης

Τώρα πλέον, η Google άκουσε το κοινό της και κυκλοφόρησε μία αναβάθμιση της εφαρμογής του Gmail για το iOS όπου πλέον υποστηρίζεται πλήρως το iPhone X ενώ παράλληλα οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν και λογαριασμούς τρίτων παρόχων (Hotmail, Yahoo κ.α.).

2 ios app gmail

Η Google το τελευταίο διάστημα ασχολείται πάρα πολύ με τις εφαρμογές της, με σκοπό να τις προσαρμόσει στο iPhone X. Ήδη ένα μεγάλο μέρος αυτών έχει ήδη ενημερωθεί, παρόλο που η εταιρεία είναι ένας από τους μεγάλους αντιπάλους της Apple.

H σουίτα των Google Docs αναβαθμίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, τη στιγμή που οι ενημερώσεις για YouTube και για Waze είχαν “έρθει” νωρίτερα.

Όπως είπαμε και παραπάνω, το Gmail πλέον υποστηρίζει πλήρως το iPhone X και κατ’ επέκταση την Super Retina HD οθόνη του. Πλέον, εκμεταλλεύεται πλήρως την απ’ άκρη ως άκρη οθόνη της συσκευής, χωρίς το “κουτί μηνυμάτων” να εμφανίζεται με άσχημο τρόπο.

3 gmail ios app

Να τονίσουμε επίσης πως πλέον στην εφαρμογή του Gmail για iOS. μπορούμε μεταξύ άλλων να προσθέσουμε και τον λογαριασμό iCloud.

H Google όπως παρατηρούμε, διαρκώς υποστηρίζει τις εφαρμογές της μέσω ενημερώσεων. Η άμεση ανταπόκρισή της σε διάφορα προβλήματα που προκύπτουν, όπως αυτό της εφαρμογής του YouTube κατά το οποίο παρατηρήθηκε υπερβολική κατανάλωση της μπαταρίας με τη προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής, την καθιστούν δικαίως ως μία από τους μεγαλύτερους και πιο υπεύθυνους κολοσσούς στον χώρο της τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης: 5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε συσκευή!

Εσείς που δεν έχετε την εφαρμογή αλλά και εσείς που την έχετε και θέλετε να την ενημερώσετε θα την βρείτε είτε μέσω του App Store, της iOS συσκευής σας ή κατευθείαν από εδώ

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status