Εκτύπωση αυτής της σελίδας

IHS Markit: Η Apple θα σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων πετυχαίνοντας μία χρονιά “καθαρής” ανάπτυξης

IHS Markit: Η Apple θα σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων πετυχαίνοντας μία χρονιά “καθαρής” ανάπτυξης
ired.gr

H εταιρεία αναλύσεων IHS Markit, αναφέρει πως το iPhone X, ήδη έχει καταφέρει να καταλάβει το 2% των συνολικά ενεργοποιημένων iPhone αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, μετά τις τρεις πρώτες εβδομάδες της επίσημης κυκλοφορίας του.

“Στις Η.Π.Α η υιοθέτηση του iPhone X από το κοινό, ήδη έχει φτάσει στα επίπεδα του iPhone 8 και 8 Plus. Μόνο το iPhone 7 είχε καταφέρει να διαγράψει μία τόσο επιτυχημένη πορεία από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του. Στην Ιαπωνία, το iPhone X έχει μία τεράστια απήχηση η οποία είναι παρόμοια ή και καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα".

Διαβάστε επίσης: Η Huawei ισχυρίζεται πως η δική της αναγνώριση προσώπου είναι πολύ καλύτερη από το Face ID του iPhone X

Αναμένεται λοιπόν ήδη, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις, το τελευταίο τρίμηνο του έτους να δούμε πρωτόγνωρα νούμερα πωλήσεων για το iPhone X.

Για το τελευταίο τρίμηνο του 2017, η IHS Markit προβλέπει πως η Apple θα πουλήσει 88.8 δισεκατομμύρια μονάδες iPhone. Το νούμερο αυτό αποτελεί ρεκόρ πωλήσεων για μόνο ένα τρίμηνο.

2 iphone x sales

Η Digitimes αναφέρει πως η εταιρεία χρόνο με τον χρόνο δείχνει να αναπτύσσει τις πωλήσεις iPhone, κάτι που σημαίνει πως και το 2018 αναμένουμε νέα ρεκόρ από την Apple.

Επιπλέον, επισημαίνει πως εξαιτίας της υψηλής τιμής του iPhone X, για πρώτη φορά στα χρονικά, η μέση τιμή για τα iPhone θα ανέβει αισθητά, ξεπερνώντας τα μέχρι τώρα $700.

H Apple χρειάζεται να πουλήσει 31 εκατομμύρια iPhone Χ για να αυξήσει τη μέση τιμή για τα iPhone που ήταν μέχρι τώρα στα $700. Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του iPhone. Αν καταφέρει λοιπόν ο αμερικανικός κολοσσός να πουλήσει 31 εκατομμύρια συσκευές iPhone X, θα ακουμπήσει το εκπληκτικό νούμερο των 88.8 εκατομμυρίων συνολικών πωλήσεων μέσα σε ένα τρίμηνο.

3 iphone x sales

Αν και ο φόβος όλων είχε να κάνει με το γεγονός πως η περιορισμένη διαθεσιμότητα του iPhone Χ θα έπληττε τις πωλήσεις του, κάτι τέτοιο φαίνεται πλέον πως δε συνέβη. H Apple τις τελευταίες εβδομάδες κατάφερε να αυξήσει την παραγωγή του iPhone X, ρίχνοντας την καθυστέρηση παράδοσης πλέον στη μία με δύο εβδομάδες.

Όπως πρόσφατα επισήμανε και η γνωστή στον τεχνολογικό χώρο εταιρεία KGI, η καθυστέρηση μειώθηκε ένεκα της αυξημένης παραγωγής και όχι λόγω πτώσης της δημοτικότητας ή της ζήτησης της συσκευής από το αγοραστικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε διαφημίσεις μικρής διάρκειας για το Apple Watch Series 3

Όπως όλα δείχνουν η Apple είναι έτοιμη να σπάσει πολλά ακόμα ρεκόρ. Αν οι φήμες για τα επερχόμενα iPad του 2018 αληθεύουν, θα πρόκειται για μία χρονιά ονειρική για την Apple από πλευράς πωλήσεων, αλλά και εσόδων. Αν κρίνουμε από αυτά που ακούμε γύρω μας σχετικά με το iPhone X, μάλλον η KGI έχει δίκιο. Δεν είναι άλλωστε λίγοι αυτοί που την ονομάζουν ως τη “συσκευή του μέλλοντος”!

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status