Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα οικονομικό iPad 9.7 ιντσών το 2018

Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα οικονομικό iPad 9.7 ιντσών το 2018
ired.gr

Η Apple “σκέφτεται” να προχωρήσει στη κυκλοφορία ενός οικονομικού iPad των 9.7 ιντσών με τη τιμή του να ξεκινά $70 πιο χαμηλά από το υπάρχον iPad Pro των 9.7 ιντσών, σύμφωνα με φήμες που έρχονται από την προμηθευτική αλυσίδα της εταιρείας.

Τον Μάρτιο του 2017 η Apple κυκλοφόρησε το πιο οικονομικό iPad με τιμή έναρξης τα $329 το οποίο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το iPad Air 2. Σύμφωνα με την DigiTimes, το iPad Pro 9.7 της Apple για το 2018, θα κοστίζει γύρω στα $259, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές και παράλληλα να καταφέρει να πουλήσει 10 εκατομμύρια μονάδες σε ένα τρίμηνο.

2 ipad pro cheaper

Τον Νοέμβρη η Apple ανακοίνωσε μία εξαιρετική αύξηση στις πωλήσεις iPad. Πιο πριν, κάπου τον Ιούνιο, η εταιρεία ανακοίνωσε πως πούλησε 11.4 εκατομμύρια μονάδες iPad σημειώνοντας αύξηση 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Ανέκαθεν ήταν σε υψηλά επίπεδα η ζήτηση των iPad με αύξηση γύρω στα 2% ανά έτος.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δείτε και να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας στο iPhone, στο iPad και στον Mac

Το πρώτο τρίμηνο του 2017 η αγορά των tablet υποχώρησε με την Apple από τη μεριά της να ανακοινώνει πως πούλησε 8.9 εκατομμύρια μονάδες, δηλαδή 1.3 εκατομμύρια λιγότερες (10.2) από το πρώτο τρίμηνο του 2016, σημειώνοντας το 13ο κατά σειρά τρίμηνο πτώσης στις πωλήσεις της.

3 ipad pro cheaper

Σύμφωνα με σημερινές αναφορές, η επιθετική τιμολογιακή πολιτική της Apple στα επόμενα iPad, ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: iOS 11 - Πώς να “κρύψετε” εφαρμογές στο iPhone και στο iPad

Κλείνοντας

Η Apple μεταξύ άλλων, μας έχει διδάξει πως στο marketing είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Σίγουρα παρατηρεί τις τάσεις της αγοράς και θα βλέπει την πτωτική διάθεση του τομέα των tablet. Από την άλλη, σίγουρα η κυκλοφορία ενός iPad φθηνότερου στις 9.7 ίντσες θα βοηθήσει αισθητά την εταιρεία να ανεβάσεις τις πωλήσεις της και να αντισταθεί σθεναρά στη πτωτική πορεία της αγοράς.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status