To παιχνίδι κονσόλας GRID έρχεται στο iOS για “αγώνες υψηλού επιπέδου”

To παιχνίδι κονσόλας GRID έρχεται στο iOS για “αγώνες υψηλού επιπέδου”
ired.gr

Το περίφημο παιχνίδι αγώνων ταχύτητας GRID που το έχουμε γνωρίσει στις κονσόλες, έρχεται πλέον και στο iOS. Η Feral Interactive ανακοίνωσε σήμερα το GRID Autosports για το iOS το οποίο μας υπόσχεται γραφικά απόδοσης κονσόλας.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει supercars όπως τα μοντέλα της McLaren, της Audi, της Pagani και διαφόρων άλλων διάσημων κατασκευαστών. Επίσης μιας και η εφαρμογή θα διατίθεται επί πληρωμή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αγορές εντός του παιχνιδιού.

Eπίσημα το GRID θα κυκλοφορήσει στο App Store στις 27 Νοεμβρίου, εξοπλισμένο με διάφορες επιλογές χειρισμού, μεγάλη ποικιλία διαδρομών και πιστών καθώς και με εύρος οχημάτων.

Πέραν των Supercars στα οποία αναφερθήκαμε παραπάνω, θα υπάρχουν και τα πιο “μεσαίας κατηγορίας” οχήματα όπως αυτά της Alfa Romeo, της Aston Martin, της BMW, της Chevrolet, της Ford, της Honda, της Nissan και άλλων πολλών κατασκευαστών.

Διαβάστε επίσης: Η Uber παραδέχεται την υποκλοπή στοιχείων πελατών και οδηγών της μετά από ένα χρόνο

Η εφαρμογή θα διατίθεται στο ποσό των $9.99 χωρίς αγορές εντός του παιχνιδιού με όλα τα vlc να είναι δωρεάν. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια πληροφορία σχετικά με το αν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για το ελληνικό App Store από τις 27 Νοεμβρίου.