Το iPhone SE 2 φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2018

Το iPhone SE 2 φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2018
ired.gr

Η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone SE δεύτερης γενιάς μέσα στο 2018, σύμφωνα με το Economic Daily News.

H αναφορά εξηγεί πως το iPhone SE 2 θα συναρμολογείται αποκλειστικά από την Ταϊβανέζικη Wistron στο εργοστάσιό της στο Bengaluru στην Ινδία, στο οποίο συναρμολογήθηκαν και κάποια κομμάτια του υπάρχοντος iPhone SE.

Ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας του η συγκεκριμένη φήμη έρχεται να συμπληρώσει μία αντίστοιχη που είχε γίνει νωρίτερα από την Focus Taiwan και τοποθετούσε το χρονικό σημείο γύρω στο πρώτο μισό του 2018 και συγκεκριμένα μεταξύ των μηνών Ιανουαρίου και Μαρτίου.

2 iphone se 2

Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone SE στις 21 Μαρτίου του 2016 με τη συσκευή να είναι διαθέσιμη ένα μήνα μετά. Λαμβάνοντας υπόψη μας αυτή την ημερομηνία θα μπορούσαμε να θεωρούμε πως κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με το iPhone SE 2.

H Ινδική ιστοσελίδα Tekz24 λίγο καιρό πριν ανέφερε πως το επόμενης γενιάς iPhone SE θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή A10 Fusion, 2 GB RAM, με 32 και 128 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, με πίσω κάμερα 12 Megapixel, 5 Megapixel για την μπροστινή κάμερα και τέλος, με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία στα 1.700 mAh.

Διαβάστε επίσης: iPhone X - “Αναγκαστική επανεκκίνηση” και χωρίς πλήκτρο Αφετηρίας

Το Tekz24 δεν είναι μία ιστοσελίδα βέβαια που την ξέρουμε αρκετά και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με φήμες που αφορούν μία από τις πιο μυστικοπαθείς εταιρείες του πλανήτη, όπως είναι η Apple. Αυτό μας οδηγεί στην άποψη πως καλό είναι να μη βασιστούμε στα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάτι νεότερο από τις πιο “παραδοσιακές” πηγές του χώρου.

3 iphone se 2

Το iPhone SE που όλοι ξέρουμε μοιάζει πάρα πολύ με το iPhone 5s. Έχει οθόνη 4 ιντσών, κάτι που “κέρδισε” μια μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών. Η συσκευή “φοράει” τον επεξεργαστή A9, όπως τα iPhone 6s και 6s Plus, έχει 2 GB RAM, Touch ID, 12 megapixel camera καθώς και θύρα ακουστικών 3.5 mm.

Διαβάστε επίσης: iOS 11 - Δείτε πώς να κρύψετε το “Κέντρο ελέγχου” από την “Οθόνη κλειδώματος” σε iPhone - iPad

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν πως η Apple έχει κατά νου κάτι καινούργιο σχετικά με το iPhone SE από τη στιγμή που διαπίστωσε πως πρόκειται για μια συσκευή με τεράστια απήχηση και επιτυχία στο αγοραστικό κοινό. Αν τελικά δούμε νέα συσκευή στα μισά του 2018 με τον επεξεργαστή A10, θα σημαίνει σίγουρα μια πολύ έξυπνη κίνηση της Apple. Ουσιαστικά θα μπορεί κάποιος να πάρει μία συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά και σε σχετικά “λογική” τιμή. Το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι να ακούσουμε κάτι νεότερο.