Κυκλοφόρησε η έκδοση 11.1.2 για το iOS

Κυκλοφόρησε η έκδοση 11.1.2 για το iOS
ired.gr

Δε πέρασαν πολλές ημέρες από τη κυκλοφορία της έκδοσης 11.1.1 και η Apple πριν λίγες ώρες έκανε διαθέσιμη προς εγκατάσταση την έκδοση 11.1.2 για το iOS σε iPhone και iPad. Πρόκειται για την έβδομη επίσημη αναβάθμιση κατά σειρά του φετινού iOS 11. Να θυμίσουμε ότι η έκδοση 11.1.1 διόρθωσε ένα σφάλμα με την αυτόματη διόρθωση στο γράμμα "i" καθώς και μία δυσλειτουργία στη φράση "Hey Siri".

Διαβάστε επίσης: iOS 11 - 2 λειτουργίες ασφαλείας που επείγει να τις ενεργοποιήσετε... χθες!

Εάν θέλετε να κάνετε τη νέα ενημέρωση στις συσκευές σας, ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Αν πάλι δεν εμπιστεύεστε την ΟΤΑ (Over The Air) διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την ενημέρωση μέσω iTunes από τον υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης: iOS 11: δείτε πώς να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο App Store

Η έκδοση 11.1.2 διορθώνει δύο βασικά ζητήματα, σύμφωνα με τις σημειώσεις της Apple, σχετικά με το Phone X. Το πρώτο έχει να κάνει με το φαινόμενο Coldgate, κατά το οποίο η οθόνη του iPhone Χ δεν ανταποκρίνονταν προσωρινά στις εντολές αφής του χρήστη όταν η θερμοκρασία έπεφτε απότομα. Το δεύτερο αφορά τη λήψη παραμορφωμένων Live Photos και video από το iPhone X.

Διαβάστε επίσης: iOS 11 - 10 εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε

Η έκδοση 11.1.2 ήρθε ενώ η Apple δουλεύει ήδη πάνω στο iOS 11.2 το οποίο αναμένεται να φέρει κάποιες μικροδιορθώσεις σφαλμάτων καθώς και καινούργια χαρακτηριστικά όπως το Apple Pay Cash (δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας ακόμα το Apple Pay) και την ακόμα πιο γρήγορη ασύρματη φόρτιση για τα iPhone X, iPhone 8 και 8 Plus.