iOS 11: 4 χρήσιμα extensions για το Safari

iOS 11: 4 χρήσιμα extensions για το Safari
ired.gr

Υπάρχουν σαφώς καλύτερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο για το iOS, αλλά το Safari είναι μια σταθερή επιλογή, με αποτέλεσμα πολλοί από εμάς να το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο, αν εγκαταστήσουμε τις κατάλληλες επεκτάσεις. Επιλέξαμε τέσσερα καινοτόμα και χρήσιμα extensions και σας τα παρουσιάζουμε. Αν σας φανούνε ενδιαφέροντα, μπορούμε να επανέλθουμε με περισσότερα.

Microsoft translator

5 microsoft translator safari

Εάν σερφάρετε σε μια ιστοσελίδα η οποία είναι γραμμένη σε μια γλώσσα με την οποία δεν είστε εξοικειωμένοι, αυτό το extension θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Αρκεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και κάθε φορά που ανοίγετε τη λειτουργία διαμοιρασμού στο Safari (share sheet) να την επιλέγετε. Η επέκταση θα μεταφράζει τη σελίδα στη γλώσσα που θα έχετε ορίσει. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε Ρυθμίσεις > Safari Translation Language. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ.

Save Images

3 save images safari

Όπως θα καταλάβατε από το όνομα, η επέκταση αυτή αποθηκεύει τις φωτογραφίες ενός site στο κινητό σας, με την ιδιαιτερότητα, όμως, ότι μπορεί να το κάνει ταυτόχρονα για όλες τις φωτογραφίες της σελίδας. Προτού αποθηκεύσετε μια εικόνα, μπορείτε να δείτε την επέκτασή της (MIME type), την ανάλυση σε pixels και το μέγεθος. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα zoom. Κατεβάστε την από εδώ.

Διαβάστε επίσης: Sync.Me: Αντιστοιχίστε αυτόματα φωτογραφίες σε όλες τις επαφές σας. Είναι πολύ εύκολο!

Mail to Self

2 mail to self safari

Το Mail to Self είναι μια πολύ χρήσιμη επέκταση για το Safari, αφού έχει τη δυνατότητα απευθείας αποστολής ενός συνδέσμου στο email σας, χωρίς εσείς να το πληκτρολογείτε. Έτσι αν έχετε εντοπίσει κάτι ενδιαφέρον και θέλετε να το διαβάσετε αργότερα, μπορείτε να το κάνετε mail to self, για να μην χαθεί και ξεχαστεί στους σελιδοδείκτες του Safari για πάντα. Η εφαρμογή μπορεί να αποστείλει μόνο πληροφορίες με βάση το κείμενο και όχι εικόνες και βίντεο. Αποκτήστε την από εδώ

Stacks 2 (2,29€)

4 stacks safari

Σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε ένα e-shop και η τιμή μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος να είναι σε νόμισμα που δεν γνωρίζετε; Το Stacks 2 διαθέτει μια πολύ χρήσιμη επέκταση που σας επιτρέπει να μετατρέπετε την ισοτιμία των νομισμάτων, απευθείας από το Safari. Η εφαρμογή ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και τις αποθηκεύει για μελλοντική αναφορά. Μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης:Πώς να δημιουργείτε τα δικά σας GIF στο iPhone

Από mirelen