Το iPhone του 2018 θα έχει οθόνη 6,46 ίντσες!

Το iPhone του 2018 θα έχει οθόνη 6,46 ίντσες!
ired.gr

Δεν έχει προλάβει ακόμη να κυκλοφορήσει στην αγορά το iPhone Χ και ήδη άρχισαν οι φήμες και οι διαρροές για το νέο iPhone του 2018.

Η αναφορά εμφανίστηκε τη Δευτέρα το πρωί στο The Investor της Ν. Κορέας και αναφέρει συγκεκριμένα πληροφορίες από τους τοπικούς προμηθευτές εξαρτημάτων που λένε ότι η Apple εξετάζει δύο OLED οθόνες, με το μέγεθος της μεγαλύτερης να φτάνει τις 6,46 ίντσες, για το επόμενο μοντέλο iPhone.

Προηγούμενες αναφορές έλεγαν ότι η Apple συνεργάζεται με τη Samsung για την ανάπτυξη δύο νέων οθονών OLED για το iPhone του 2018 στα μεγέθη των 5,28 και 5,85 ιντσών. Ωστόσο, η νέα αναφορά που έρχεται από τους κατασκευαστές εξαρτημάτων της Άπω Ανατολής, ισχυρίζεται ότι η Apple απέρριψε τη μικρότερη οθόνη των 5,28 ιντσών και αντί αυτής, στράφηκε σε μια άνω των 6 ιντσών OLED τεχνολογίας, αλλά και σε μια ακόμη μεγαλύτερη των 6,46 ιντσών που θα είναι τεχνολογίας LED όμως.

Διαβάστε επίσης: Tim Cook: Αποκτήστε εύκολα το νέο iPhone X... κόβοντας τον καφέ!

Αν και σίγουρα θα ήταν ευχάριστο να δούμε iPhone με μεγαλύτερες οθόνες που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα, η αναφορά συνεχίζει λέγοντας ότι, η στροφή της Apple σε τόσο μεγαλύτερες οθόνες, έχει δημιουργήσει αναταραχές στην καλοκουρδισμένη αλυσίδα προμηθειών της και ιδιαίτερα ανάμεσα στους κατασκευαστές των μέχρι τώρα συνηθισμένων οθονών 4,7 και 5,5 ιντσών τεχνολογίας LCD.

Ωστόσο, η στροφή της Apple στην ανάπτυξη αρκετά μεγαλύτερων οθονών είναι μια ξεκάθαρη και αποφασιστική απάντηση στην όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα των μεγάλων smartphone, όπως τα Galaxy S8, S8+ και Note 8, που έχουν μεγάλες οθόνες μεγέθους 5,8, 6,2 και 6,3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED αντίστοιχα. Το iPhone Χ εντωμεταξύ, έχει οθόνη μεγέθους 5,8 ιντσών, κατασκευής Samsung, τη γνωστή ως “Super Retina” AMOLED. Επιπλέον, η Apple έχει κάνει συμφωνία με τη Samsung και για την ανάπτυξη και προμήθεια του μεγαλύτερου μέρους των οθονών για τα smartphone της.

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση OLED οθονών: iPhone Χ, Samsung Galaxy ΝΟΤΕ 8, Google Pixel 2 XL 

από Elichord