Tim Cook: Αποκτήστε εύκολα το νέο iPhone X… κόβοντας τον καφέ!

Tim Cook: Αποκτήστε εύκολα το νέο iPhone X… κόβοντας τον καφέ!
ired.gr

Η συσκευή iPhone X κοστίζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο iPhone που η Apple έχει διαθέσει στην αγορά, με τιμή εκκίνησης τα 1000$. Ωστόσο η εταιρεία πιστεύει πως η τιμή της συσκευής δεν είναι εμπόδιο και οι χρήστες θα προχωρήσουν στην απόκτησή της, όπως ανέφερε κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Tim Cook. Μάλιστα, ο ίδιος πιστεύει πως με κάποια σχετική οικονομία, για παράδειγμα την μείωση των καφέδων σε ακριβά μέρη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, θα βρεθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για να το αποκτήσει κάποιος.

“less than a coffee a day at one of those expensive coffee places.”

Εννοείται πως ο Tim Cook έχει δίκιο. Με απλή αριθμητική, το νέο iPhone Χ αναμένεται να σας κοστίσει 56$ το μήνα, μέσω του προγράμματος αναβάθμισης της Apple, περίπου 2$ ημερησίως δηλαδή, μιλώντας πάντα με τα δεδομένα στην Αμερική. Συνεχίζοντας το σκεπτικό του Tim, θα μπορούσε ο ίδιος να χρεώνει έως και 2000$ δολάρια τη συσκευή. Περίπου 4$ ημερησίως, όσο ένα δηλαδή μονό latte στο Κολωνάκι.

Διαβάστε επίσης: Μονοζυγωτικοί δίδυμοι: Η “Αχίλλειος πτέρνα” του Face ID του iPhone Χ;

Η Apple έχει σκοπό να αντλήσει φέτος πολλά χρήματα, κατά την διάρκεια των φετινών εορτών. Μάλιστα εκτιμάται πως τα έσοδά της θα αυξηθούν κατά 87 δις δολάρια στους επόμενους 3 μήνες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων θα προέλθουν από τις συσκευές iPhone και την τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας, η οποία ευτυχώς για φέτος, φέρει νέα σχεδίαση.

Το 2007, όταν η Αpple ανακοίνωνε για πρώτη φορά τη συσκευή iPhone, o Steve Ballmer είχε αναφωνήσει “500$!” Από τότε έχουν πουληθεί περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο iPhones. Η Apple για μία ακόμη φορά πιέζει στα άκρα το κόστος που πρέπει να καταβάλλουν οι χρήστες για να αποκτήσουν το νέο iPhone X κι από ό,τι φαίνεται, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι προκειμένου να αυξηθεί το κόστος μιας συσκευής για το επόμενο έτος. Οι εκτιμήσεις γι’ αυτό το τρίμηνο δείχνουν πως η Apple δεν έχει αγγίξει την οροφή. Υπάρχουν πολλοί χρήστες οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν πάνω από 1000$, για να αποκτήσουν την “απόλυτη συσκευή”!

Εσείς;

Διαβάστε επίσης: Face ID εναντίον Touch ID. Ποιο είναι γρηγορότερο;

από DINFUN