Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά επιπέδου “Game of Thrones”

Η Apple ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά επιπέδου “Game of Thrones”
ired.gr

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο στο Hollywood Reporter η εταιρία έχει πέσει με τα μούτρα στην προσπάθεια να εισέλθει στα σοβαρά στο χώρο της τηλεόρασης. Έχει λοιπόν κατακλυστεί από σενάρια, ιδέες, project και ό,τι άλλο, προκειμένου να μπορέσει να δημιουργήσει μια δική της τηλεοπτική σειρά υψηλών απαιτήσεων. Και σύμφωνα με διάφορες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω τα σχέδια της Apple, η εταιρία τείνει προς μια σειρά με όλα τα στοιχεία που ξεχωρίζουν σε σειρές όπως οι Game of Thrones, Breaking Bad ή The Crown.

Οι υπεύθυνοι του τομέα της TV στην Apple, έχουν παρατηρηθεί να κάνουν συναντήσεις με διάφορους ειδικούς του Χόλιγουντ. Η εταιρία βέβαια, δεν προσπαθεί να ανταγωνιστεί ξαφνικά κανάλια όπως αυτό του Netflix, που χαλάει 6 δις περίπου το χρόνο για την απόκτηση τηλεοπτικών σειρών. Όμως από την άλλη, αργά αλλά σταθερά, κινείται στο χώρο της TV και οι ενδιαφερόμενοι αρχίζουν να μαζεύονται.

“Υπάρχει αυτή η αίσθηση, ότι έχεις να κάνεις με μια από τις πιο καινοτόμες εταιρίες του κόσμου και σίγουρα θα ήθελες να έχεις την εκπομπή σου εκεί”, είπε ο Matt Rice της UTA TV στο Reporter. Η UTA TV είναι ένα από τα πρακτορεία που στέλνουν σενάρια στην Apple προς έλεγχο.

2 apple tv series production

Αν και η Apple είναι εντελώς καινούρια στον κόσμο της τηλεόρασης, το στούντιό της στο Culver City είναι υπερσύγχρονο και συγκρίνεται με αυτά του ανταγωνισμού. Αρκετά πρακτορεία δήλωσαν ότι ένα project που μέχρι πρότινος στελνόταν προς έλεγχο στα Netflix και HBO, τώρα στέλνεται και στην Apple ενώ μέρος της ξαφνικής αποδοχής της πρέπει να οφείλεται στους δύο ειδικούς του χώρου που προσέλαβε, τους Zack Van Amburg και Jamie Erlicht πρώην υπεύθυνους στο αντίστοιχο τμήμα της Sony.

Διαβάστε επίσης: iOS 11: Πώς να απενεργοποιήσετε ή να “κοιμίσετε” το iPhone / iPad σας χωρίς τη χρήση του Power button

Η Apple πάλι, δεν βιάζεται έτσι ώστε να θυσιάσει την ποιότητα για χάρη της ταχύτητας. Παρόλο λοιπόν που κατακλύζεται με μια πληθώρα σεναρίων, τα περισσότερα ως τώρα, έχουν απορριφθεί. Από την άλλη μεριά, κάποια project που είναι ακόμη υπό συζήτηση, είναι το Amazing Stories του Steve Spielberg κι μια δραματική σειρά με πρωταγωνίστριες τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon.

3 apple tv series production

Όμως, η θέση της Apple δεν είναι εύκολη, καθώς της γίνονται δύσκολες ερωτήσεις, όπως το πού και πώς θα εκπέμπονται οι σειρές της. Κάποιοι προτείνουν όλα τα δυνατά μέσα που έχει στη διάθεσή της η εταιρία, από την Apple TV και το iPhone/iPad, μέχρι και την ανεξάρτητη πώληση του περιεχομένου που θα δημιουργηθεί. Βέβαια, η Apple ως συνήθως, με τη μανία της για μυστικότητα, δεν απαντάει προς το παρόν σε τίποτα.

Ο Chris Silbermann, ένας από τους διευθυντές στο πρακτορείο ταλέντων ICM Partners, είπε ότι η Apple πρέπει να ξεκαθαρίσει στην κοινότητα των δημιουργών και στη βιομηχανία του θεάματος τις στρατηγικές της πάνω στο μάρκετινγκ και τη διάθεση των εκπομπών. Δηλαδή το τι ακριβώς θα σημαίνει μια εκπομπή της.

Διαβάστε επίσης: Το iOS 11.1 βελτιώνει αισθητά την ενεργειακή αυτονομία των συσκευών

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status