Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η SanDisk παρουσιάζει τη μεγαλύτερη microSD κάρτα που βγήκε ποτέ

Η SanDisk παρουσιάζει τη μεγαλύτερη microSD κάρτα που βγήκε ποτέ
ired.gr

Αν έχετε ανάγκη μεγάλα μεγέθη χώρου ψηφιακής αποθήκευσης, η SanDisk παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο της προϊόν που μάλλον θα σας κάνει να χαρείτε. Η Western Digital, που είναι η μητρική εταιρία της SanDisk, ανακοίνωσε στην IFA 2017, στο Βερολίνο, ότι θα λανσάριζε σύντομα στην αγορά τη μεγαλύτερη σε χωρητικότητα microSD κάρτα στον κόσμο, χωρητικότητας 400 GB!

Βέβαια, μία τόσο μεγάλη χωρητικότητα, για το συγκεκριμένο αποθηκευτικό μέσο, είναι λογικό να συνοδεύεται από μια αντίστοιχη τιμή. Η νέα κάρτα λοιπόν της SanDisk θα κάνει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 250$. Ωστόσο, σε έναν κόσμο που η λήψη αρχείων βίντεο ανάλυσης 4Κ και, σε κάποιες περιπτώσεις, στα 60 fps, αρχίζει και γίνεται κάτι συνηθισμένο, κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος αρχίζει να έχει πρόβλημα χώρου αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο στα smartphone του. Μια τέτοια κάρτα λοιπόν, μπορεί να έλθει ως μάνα εξ’ ουρανού.

Διαβάστε επίσης: 15 από τα καλύτερα "widget" για το iPhone σας

Σύμφωνα με τη Western Digital, η νέα κάρτα της SanDisk είναι φτιαγμένη ειδικά για τη λειτουργία της σε smartphone και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 40 ωρών full HD video. Το εξίσου σπουδαίο είναι η δυνατότητα δια-μεταγωγής 1.200 φωτογραφιών το λεπτό, με δυνατότητα ανάγνωσης τα 100 ΜΒ το δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα ανήκει στην κατηγορία UHS Speed Class 1, η οποία είναι η καλύτερη στο είδος της.

Επίσης, η κάρτα είναι αδιάβροχη, δεν κινδυνεύει από χτυπήματα, θερμοκρασία, ακόμη και ακτίνες Χ. Κι ενώ η τιμή της είναι τσουχτερή, η ιδέα να αυξήσει κανείς τη χωρητικότητα του smartphone χωρίς να δώσει μια περιουσία για το εκάστοτε μοντέλο και λίγα GB περισσότερα, δικαιώνει το ποσό για την απόκτησή της. Η κάρτα της SanDisk κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και είναι διαθέσιμη στον καθένα που την έχει ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: iOS 11: Ενσωματωμένη λειτουργία scanner στις «Σημειώσεις»

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status