Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να δημιουργείτε τα δικά σας GIF στο iPhone

Πώς να δημιουργείτε τα δικά σας GIF στο iPhone
ired.gr

Τα GIF βρίσκονται παντού, από τα social media έως τα καθημερινά μας μηνύματα. Είναι ένας καλός τρόπος να προβάλλουμε μια κινούμενη εικόνα, χωρίς να χρειαστεί να στείλουμε ένα μεγάλο βίντεο. Είναι διασκεδαστικά και υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο internet από σχετικά sites. Όμως, πόσο πιο ενδιαφέρον θα ήταν αν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας, από φωτογραφίες που έχουμε ήδη αποθηκευμένες στο iPhone; Ευτυχώς, το iOS 11 υποστηρίζει τα GIF και, μάλιστα, διαθέτει έναν φάκελο στις “Φωτογραφίες”, αφιερωμένο σε αυτά, ο οποίος ονομάζεται “Κινούμενα”.

Live Photos και Motion Stills

Σημ.: Για να είναι οι φωτογραφίες σας Live, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την λειτουργία στο πάνω μέρος της οθόνης, κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής. Εναλλακτικά πηγαίνετε Ρυθμίσεις > Κάμερα > Διατήρηση Ρυθμίσεων > Live Photo. Μην ξεχνάτε ότι οι Live Photos είναι μια λειτουργία που υποστηρίζουν τα iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE και νεότερες συσκευές.

Αφού τραβήξετε τις Live Photos, θα χρειαστεί να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το App Store την εφαρμογή Motion Stills από εδώ

Διαβάστε επίσης: Sync.Me: Αντιστοιχίστε αυτόματα φωτογραφίες σε όλες τις επαφές σας. Είναι πολύ εύκολο!

Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε τις Live Photos που θέλετε να συμπεριλάβετε. Το Motion Stills θα σταθεροποιήσει το σύντομο κλιπ και θα σας προτείνει διάφορες επιλογές “εξαγωγής” και “ανταλλαγής”, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύσετε το GIF ή να το στείλετε σε μια επαφή.

2 create gif iphone

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αλγορίθμους σταθεροποίησης βίντεο για να παγώσει το φόντο του σύντομου κλιπ, ενώ επιτρέπει στο προσκήνιο να εξακολουθεί να κινείται. Αυτό δημιουργεί ένα κινηματογραφικό αποτέλεσμα, όχι μόνο μετατρέποντας τη Live Photo σε ένα σταθερό βίντεο, αλλά κάνοντάς το παράλληλα να φαίνεται και επαγγελματικά επεξεργασμένο.

Καλό θα είναι πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία του πρώτου σας GIF, να ρίξετε μια ματιά στις “Ρυθμίσεις” της εφαρμογής. Το αντίστοιχο εικονίδιο θα το βρείτε κάνοντας scroll up στην “Αρχική οθόνη” του app. Το μενού των ρυθμίσεων σας επιτρέπει να αλλάξετε την ποιότητα του εξερχόμενου GIF, να εφαρμόσετε υδατογράφημα και να ρυθμίσετε την επανάληψη μεμονωμένων βιντεοκλίπ.

Πειραματιστείτε με τα διάφορα χαρακτηριστικά του Motion Stills και πείτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης: 4 apps "κόκκινο πανί" για τις ανεπιθύμητες κλήσεις

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status