Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το iOS 11.1 βελτιώνει αισθητά την ενεργειακή αυτονομία των συσκευών

Το iOS 11.1 βελτιώνει αισθητά την ενεργειακή αυτονομία των συσκευών
ired.gr

Η νέα έκδοση του iOS, 11.1, που κυκλοφόρησε χθες Τρίτη, μπορεί να μη φέρει εντυπωσιακές οπτικές αλλαγές, αλλά επιλύει σημαντικά προβλήματα όπως αυτό του KRACK exploit. Όμως, φέρει και μία πολύ σημαντική βελτίωση που θα εκτιμήσουν πολλοί κάτοχοι που αντιμετώπιζαν προβλήματα ενεργειακής αυτονομίας στις συσκευές τους.

Ο δημοφιλής YouTuber, iDeviceHelp, ήταν από τους πρώτους που εντόπισαν τη δραματική βελτίωση στην ενεργειακή αυτονομία των συσκευών, υπό την έκδοση 11.1, αν και, οι δοκιμές του είχαν γίνει με τις δοκιμαστικές (beta) εκδόσεις του λογισμικού.

2 ios 11 1 battery

Σύμφωνα λοιπόν με το iDeviceHelp, συσκευές όπως τα iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus και iPhone 8 Plus θα “επωφεληθούν" της έκδοσης αυτής, κερδίζοντας έως και τρεις ώρες επιπλέον, ως προς την ενεργειακή αυτονομία τους, σε σύγκριση με τις επιδόσεις τους, υπό το iOS 11.0.3.

Διαβάστε επίσης: iOS 11: Η κρυμμένη λειτουργία των QR codes

Τις βελτιωμένες ενεργειακές επιδόσεις της έκδοσης 11.1 του iOS διαπίστωσαν και οι συντάκτες του Forbes. Και στις δικές τους δοκιμές, οι οποίες έγιναν στην τέταρτη και πέμπτη beta, η ενεργειακή αυτονομία των συσκευών εμφανίστηκε δραματικά βελτιωμένη. Αυτό που εξέπληξε τους πάντες, είναι η συνεχής βελτίωση της ενεργειακής αυτονομίας των συσκευών, ακόμα και από δοκιμαστική έκδοση σε δοκιμαστική έκδοση. Πιο συγκεκριμένα, οι συντάκτες του Forbes ανέφεραν πως η πέμπτη beta έκδοση ήταν στις δικές τους δοκιμές αισθητά βελτιωμένη σε σύγκριση με την τέταρτη.

Γνωρίζουμε πως πολλοί από εσάς δεν έχετε αναβαθμίσει τις συσκευές σας και έχετε παραμείνει στην “ασφάλεια” του iOS 10. Αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε, αυτή είναι η σωστή στιγμή. Μπορεί το iOS 11 να μην είναι μία τόσο ώριμη εκδοχή του iOS, όσο της δέκατης έκδοσής του, αλλά, πλέον είναι αρκετά σταθερό, ξεπερνώντας τις (πρώτες) παιδικές ασθένειές του.

Οι δύο κυριότεροι όμως λόγοι πλέον για να προχωρήσετε στην αναβάθμιση αυτή είναι οι εξής:

  • Η ενεργειακή αυτονομία της συσκευής σας θα φτάσει περίπου στα επίπεδα του iOS 10
  • Η έκδοση 11.1 περιλαμβάνει μία πολύ σημαντική επιδιόρθωση ασφαλείας, αυτή του KRACK exploit

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησε η 11.1 έκδοση για το iOS

από kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status