Η συλλογή της SEGA, FOREVER COLLECTION μας φέρνει δωρεάν παιχνίδια του GENESIS σε iOS και Android

Η συλλογή της SEGA, FOREVER COLLECTION μας φέρνει δωρεάν παιχνίδια του GENESIS σε iOS και Android
ired.gr

Με εξαίρεση τη Nintendo, η Sega έχει μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες βιβλιοθήκες παλιών παιχνιδιών, οποιουδήποτε σχεδόν μεγάλου εκδότη. Αναρίθμητα κλασικά παιχνίδια, όπως τα “Sonic the Hedgehog” και “Altered Beast”, καθώς και παιχνίδια τρίτων, όπως το θρυλικό “Road Rash”, έφτασαν πρώτα στις κονσόλες της SEGA και μετά αλλού. Όμως, η νέα γενιά παικτών δεν τα έχει γνωρίσει και πολλοί παλιοί πιθανότατα να τα νοσταλγούν. Αυτό πρόκειται να αλλάξει όμως, με τη νέα συλλογή Sega Forever, που μας φέρνει αυτά τα παιχνίδια στα smartphone μας για τις πλατφόρμες iOS και Android.

Με αρχή που έγινε από τις 22 Ιουνίου, η SEGA θα προσφέρει σε iOS και Android επιπλέον παιχνίδια κάθε δύο βδομάδες. Τα πρώτα που κυκλοφόρησαν ήταν τα “Sonic the Hedgehog”, “Altered Beast”, “Phantasy Star II", “Comix Zone” και “Kid Chameleon”. Όλα θα κυκλοφορήσουν μάλιστα και με επιπλέον πακέτα αυτοκόλλητων για το “iMessage” της Apple.

Κάθε παιχνίδι θα προσφέρεται δωρεάν και θα περιέχει διαφημίσεις. Αν κάποιος θέλει να τις αφαιρέσει, θα πρέπει να πληρώσει 2$. Όλα τα παιχνίδια της συλλογής θα παίζουν κανονικά και χωρίς σύνδεση στο Internet και θα υποστηρίζουν αποθήκευση στο «Σύννεφο» για να μπορούμε να παίζουμε συνεχόμενα σε διάφορες συσκευές. Επίσης θα υποστηρίζουν χειριστήρια Bluetooth, για μεγαλύτερη άνεση στο παιχνίδι. Με τον καιρό θα προστεθούν παιχνίδια από όλες τις εποχές της SEGA.

Διαβάστε επίσης: iOS 11: Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως Wi-Fi & Bluetooth

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια του τρέιλερ παραπάνω, είναι από τη βιβλιοθήκη του Genesis, αλλά θα καλυφθούν επίσης και οι φαν του Dreamcast, που θα δουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια να έρχονται σιγά-σιγά. Παιχνίδια σαν το “Jet Grind Radio” παραμένουν διαχρονικά κι εξακολουθούν να ενθουσιάζουν τους παίκτες, ακόμη και σήμερα. Άλλα, όπως το “Crazy Taxi”, είναι ήδη διαθέσιμα στο App Store δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής. Όμως, η δυνατότητα να παίξει κανείς εντελώς δωρεάν το πλήρες παιχνίδι έστω και με διαφημίσεις, μπορεί να είναι τελικά ακόμη καλύτερη ευκαιρία και για την εταιρία και για τους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: 13 νοσταλγικά παιχνίδια κονσόλας που ήλθαν στο iOS! 

από Elichord