Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να αντιγράψετε "Ringtones" στο iPhone / iPad σας μέσω του νέου iTunes 12.7

Πώς να αντιγράψετε "Ringtones" στο iPhone / iPad σας μέσω του νέου iTunes 12.7
ired.gr

Όπως ίσως θα έχετε δει πια, η νέα έκδοση του iTunes ήλθε με κάποιες σημαντικές αλλαγές, όπως η αφαίρεση του iOS App Store που μας αναγκάζει να χρησιμοποιούμε πια μόνο την αντίστοιχη εφαρμογή, για να διαχειριστούμε τις εφαρμογές μας. Παρόμοια, το τμήμα των “Ringtones” εκλείπει στο νέο iTunes, κάτι που μπορεί να μπερδέψει κάποιους χρήστες όταν πάνε να τα διαχειριστούν και να τα περάσουν στο iPhone / iPad τους.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε ακόμη να μεταφέρουμε ringtones σε ένα iPhone ή iPad με το νέο iTunes 12.7 και, όπως θα δείτε, τελικά είναι απλό. Θα πρέπει τα ringtones σας να είναι σε μορφή “.m4r” (όπως και πριν) για να μπορέσετε να τα περάσετε στο iTunes και από εκεί στο iPhone σας. Και επειδή τα ringtones αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, αν είχατε κάποια δικά σας από πριν, θα τα βρείτε να είναι αποθηκευμένα στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Διαβάστε επίσης: iOS 11: Πανεύκολη η πληκτρολόγηση με το ένα χέρι

Πώς γίνεται η μεταφορά

  • Εκκινήστε το iTunes στον υπολογιστή σας και συνδέστε το iPhone σας είτε με καλώδιο, είτε μέσω του Wi-Fi, αν έχετε ενεργοποιήσει την αντίστοιχη λειτουργία.
  • Από το “Finder” στο Mac σας ή τον “Explorer” στα Windows, βρείτε το φάκελο με τα αρχεία “.m4r” που είναι τα ringtones σας.

2 itunes ringtones

  • Επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να αντιγράψετε τα ringtones από το εικονίδιο με τις συσκευές σας πάνω στη μπάρα. Αμέσως, θα ανοίξουν τα περιεχόμενα αυτής της συσκευής.
  • Σύρετε με το ποντίκι και αφήστε τα αρχεία ringtones πάνω στην ετικέτα που λέει “Τόνοι” στην πλαϊνή στήλη, για να αντιγραφούν απευθείας στη συσκευή σας. Αν η ετικέτα αυτή δεν υπάρχει, γιατί δεν έχετε ως τώρα αντιγράψει ringtones, θα δημιουργηθεί την πρώτη φορά που θα επιχειρήσετε να το κάνετε.

3 itunes ringtones

Όπως βλέπετε, η αντιγραφή ringtones είναι απλή, παρόλο που στο νέο iTunes δεν εμφανίζεται πια ένα ξεχωριστό τμήμα “Ringtones - Τόνοι”.

Διαβάστε επίσης: 11 εξαιρετικές δωρεάν εφαρμογές για δημιουργία Ringtones στο iOS 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status