Nokia 3310: Επανασχεδιάστηκε και κυκλοφορεί

Nokia 3310: Επανασχεδιάστηκε και κυκλοφορεί
ired.gr

Το Nokia 3310 είναι ένα κινητό τηλέφωνο που έχει τη δική του θέση στο πάνθεον των επιτυχημένων και θρυλικών συσκευών. Φέτος, επιστρέφει ανανεωμένο και διεκδικεί τη δική του θέση στην αγορά του 2107.

Διαθέτει polarized οθόνη 2,4 ιντσών με ανάλυση QVGA 240 x 230 pixels και μια κάμερα 2 MP με LED flash. Δεν θα μπορούσε να λείπει το διαχρονικό φιδάκι αλλά και η δυνατότητα πρόσβασης στο Facebook, αν και δεν υποσχόμαστε και την καλύτερη εμπειρία χρήσης. Διαθέτει επίσης την κλασική υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ραδιόφωνο FM, λειτουργία αναπαραγωγής Mp3 και υποδοχή κάρτας μνήμης που υποστηρίζει κάρτες microSD μέχρι και 32 GB. Όσον αφορά τη μπαταρία, είναι αποσπώμενη στα 1200 mAh (σπάνιο πλέον;), με αυτονομία 6,5 ώρες για ομιλία και (μη γελάσετε) 27 ημέρες σε stand by.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον παλαιότερο μοντέλο, αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με κάποιο smartphone νέας γενιάς. Το νέο Nokia 3310 απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα κινητό τηλέφωνο απλής χρήσης, σε όσους επίσης έχουν διάθεση για νοσταλγία και το σημαντικότερο; Σε όσους δεν θέλουν να διαθέσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αφού η τιμή του είναι στα 59 €. Ίσως να είναι και το ιδανικό πρώτο τηλέφωνο, για ένα παιδί.

Στα πλην, φυσικά το γεγονός ότι πρόκειται για έκδοση 3G, αν και υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει και σε 4G στο προσεχές διάστημα.

Στα συν, οι χρωματικές επιλογές: γαλάζιο, γκρι, κόκκινο και κίτρινο.

Θα αγοράζατε το νέο Nokia 3310 για εφεδρικό τηλέφωνο; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης: «Η εφαρμογή WhatsApp σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο»

Από mirelen