Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ξεκινούν οι επίσημες προ-παραγγελίες του iPhone X στην Ελλάδα

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ξεκινούν οι επίσημες προ-παραγγελίες του iPhone X στην Ελλάδα
ired.gr

Ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη Παρασκευή στις 10 το πρωί, οι υποψήφιοι αγοραστές του πολυ-αναμενόμενου iPhone X θα μπορούν να θέτουν και επίσημα την προ-παραγγελία τους, μέσα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών των προϊόντων της Apple, στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, η ανακοίνωση δεν συνοδεύτηκε από τις τιμές των προϊόντων και όπως δείχνουν τα πράγματα θα χρειαστεί να περιμένουμε έως τότε για να τις μάθουμε.

Το iPhone X φέρει ένα πραγματικά νέο σχεδιασμό (μετά από πολλά χρόνια) από γυαλί και αλουμίνιο. Διαθέτει μειωμένα περιθώρια και για πρώτη φορά σε συσκευή iPhone, φέρει οθόνη Super AMOLED (5,8 ιντσών), την οποία η Apple ονομάζει Super Retina HD. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως έχει εξαλείψει τα μειονεκτήματα των OLED panels που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν και πως πρόκειται για τo πρώτο OLED πάνελ που “αξίζει να τοποθετηθεί σε iPhone”.

2 iphone x preorders greece

O πανίσχυρος επεξεργαστής A11 Bionic, οι επανασχεδιασμένες οπίσθιες δύο κάμερες και η τεχνολογία TrueDepth με τη νέα λειτουργία πιστοποίησης Face ID εγγυώνται μία κορυφαίου επιπέδου εμπειρία. Κατά τη γνώμη μας όμως, η προσθήκη του χαρακτηριστικού OIS (Ψηφιακή Σταθεροποίηση Εικόνας) και στους δύο οπίσθιους φακούς, θα κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που η Αpple επέλεξε να φέρει μόνο το iPhone X και που δεν προστέθηκε και στο iPhone 8 Plus (το οποίο φέρει την τεχνολογία ΟIS στον έναν εκ των δύο οπίσθιων φακών).

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το iPhone X 

Όσοι ενδιαφέρεστε, καλό θα ήταν να παραγγείλετε τη συσκευή σας από τα πρώτα λεπτά, καθώς οι οιωνοί ως προς τη διαθεσιμότητα της συσκευής, σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν είναι καλοί. Οι τελευταίες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συνολικές παραδώσεις 20 εκατομμυρίων τεμαχίων εντός του 2017. Φυσικά, αν αυτές αληθεύουν, εντός του έτους, ένα πολύ μικρό ποσοστό των ενδιαφερόμενων θα μπορέσει να την αποκτήσει σύντομα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, οι επίσημες πωλήσεις του iPhone X ξεκινούν στην Ελλάδα και σε 54 ακόμα χώρες στις 3 Νοεμβρίου.

από kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status