Τέλος το iPhone 7 των 256 GB!

Τέλος το iPhone 7 των 256 GB!
ired.gr

Στις 12 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που οι απανταχού θαυμαστές της Apple έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια την κυκλοφορία των iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, η Apple αποφάσιζε να σταματήσει την κυκλοφορία του iPhone 7 και συγκεκριμένα την έκδοση με τα 256 GB χωρητικότητας. Αυτό αποκαλύπτει μια μαρτυρία ενός εκπροσώπου εξυπηρέτησης πελατών που δημοσιεύθηκε πρόσφατα. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, αν επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Διαθέσιμα είναι μόνο τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus των 32 και 128 GB.

2 iphone 7 256gb discontinue

Δεν χρειάζεται αρκετή σκέψη για να ανακαλύψουμε τον σκοπό μιας τέτοιας κίνησης. Υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός μεταξύ του iPhone 7 των 256 GB, του iPhone X, που θα κυκλοφορήσει επίσης με τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο, καθώς και με το iPhone 8. Επί του παρόντος, οι πωλήσεις του iPhone 8 φαίνεται πως δεν είναι οι αναμενόμενες, αφού πολλοί αγοράζουν το iPhone 7, και άλλοι περιμένουν το iPhone X. Το iPhone της δεκαετίας.

Πάντως, είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι καταναλωτές και στις αναζητήσεις τους στη Google ψάχνουν περισσότερο για το iPhone 7 παρά για το iPhone 8. Σύμφωνα με έρευνα, οι πωλήσεις του iPhone 7 ήταν περισσότερες από εκείνες του iPhone 8 το 2017.

Διαβάστε επίσης: «Πώς να διορθώσετε 9 κλασικά προβλήματα του iOS 11»

Από mirelen