Εκτύπωση αυτής της σελίδας

28 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα

28 / 9 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

Fridge Break

Fridge Break

Από 0.99$ - Δωρεάν

Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα παλαιό ψυγείο...

Γιατί σας το προτείνουμε

; ...ένα γενναίο κουτάκι αποφάσισε να βγεί από τον παγωμένο κόσμο στον οποίο ζούσε. Γεμάτο ελπίδες και όνειρα για ελευθερία ξεκίνησε την περιπέτειά του...

Game Link
Drop Flip Seasons

Drop Flip Seasons

Από 2.99$ - Δωρεάν

Είναι για λάτρεις physics-based puzzle games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Drop Flip είναι απλά απολαυστικό. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να πάρετε και να ρίξετε τη λευκή μπάλα στον καλάθι απορριμμάτων. Κινήστε πετάξτε και γενικά χειριστείτε τα εμπόδια έτσι ώστε να φτάσετε στο στόχο σας. Προσοχή στα γραφικά που μπορεί να σας ξεγελάσουν. Τα 100 επίπεδα είναι από πολύ εύκολα έως εξωφρενικά αδύνατα.

Game Link
Hymnal SDA-PD

Ruler - tape measure length 17ft

Από 0.99$ - Δωρεάν

Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους!

Γιατί σας τη προτείνουμε;

Αυτή η εικονική μεζούρα σας επιτρέπει να μετρήσετε αντικείμενα μέχρι και 30 εκατοστά σε μήκος με υψηλό βαθμό ακρίβειας. Η ιδέα είναι να τοποθετήσετε τη συσκευή στο αντικείμενο που επιθυμείτε να μετρήσετε και αγγίξτε με το δάχτυλό σας την οθόνη. Στη συνέχεια σύρετε τη συσκευή σας με το άλλο χέρι. Συνεχίστε μέχρι να φθάσετε στο τέλος του αντικειμένου και σύρετε το βέλος προς τα κάτω για να τυλίξετε την ταινία.

Game Link

Hymnal SDA-PD

Από 4.99$ - Δωρεάν

Για τους μουσικούς της παρέας!

Γιατί σας το προτείνουμε;

Γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε παρτιτούρες είτε σε φωτογραφία είτε κατευθείαν από την κάμερα, και να τις αναπαράγετε σε διάφορα όργανα! Δεν χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να κάνετε χρήση της εφαρμογής!

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status