iPhone X - Δύσκολη έως αδύνατη η απόκτησή του πριν το 2018

iPhone X - Δύσκολη έως αδύνατη η απόκτησή του πριν το 2018
ired.gr

Εάν επιθυμείτε να μειώσετε το οικονομικό απόθεμά σας κατά 1200€ ή και περισσότερο για να αποκτήσετε το νέο iPhone X που είναι εξοπλισμένο με τη νέα OLED οθόνη, προτείνουμε να είστε σε ετοιμότητα προκειμένου να το προ-παραγγείλετε άμεσα.

Όπως μας εξηγεί ο γνωστός πλέον αναλυτής, Ming-Chi Kuo από την KGI Securities, η ζήτηση του νέου μέλος της οικογένειας iPhone, το οποίο επάξια λαμβάνει τον τίτλο “Ναυαρχίδα της Apple”, είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει κατά πολύ την παραγωγή που η εφοδιαστική αλυσίδα της Apple μπορεί να αντέξει, τουλάχιστον στην αρχή. Να είστε έτοιμοι λοιπόν για αρκετά μεγάλη αναμονή προκειμένου να σας αποσταλεί η νέα συσκευή, καθώς και οι πρώτες αποστολές θα είναι περιορισμένες, τον μήνα Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Εκπληκτικές μικρο-εφαρμογές για το iPhone σας Μόνο!

Πιστεύουμε - αναφέρει ο αναλυτής - πως η σχεδίαση πλήρους οθόνης καθώς και η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, θα οδηγήσουν σε αυξημένη αναβάθμιση των τωρινών συσκευών. Λόγω της υπερβολικής ζήτησης η οποία θα ξεπεράσει κατά πολύ την προσφορά, η διάθεση δεν αναμένεται να ομαλοποιηθεί νωρίτερα από το επόμενο έτος, σε καμία περίπτωση. Ο Kuo κάνει λόγο για αποστολές της τάξεων των 40.000.000 συσκευών iPhone Χ, πριν το τέλος του οικονομικού έτους, αγγίζοντας τα 90.000.000 εκατομμύρια το 2018.

Η αναφορά εξηγεί επίσης πως η απόφαση της Apple να μεταφέρει τις προ-παραγγελίες τον επόμενο μήνα και τις πρώτες αποστολές τον Νοέμβριο, είναι πιθανό να αποτρέψει τον κανιβαλισμό των συσκευών iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Και για τις δύο αυτές εκδόσεις όπου οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, είναι στην ουσία αναβαθμισμένες iPhone 7 και iPhone 7 Plus συσκευές, του προηγούμενου έτους.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το iPhone X 

Έχει νόημα λοιπόν η Apple να επιθυμεί ως υποψήφιους αγοραστές των νέων iPhones, χρήστες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Οκτώβριο. Έτσι εξασφαλίζει πως η ζήτηση θα είναι εφάμιλλη της δυνατότητας παραγωγής για τη συγκεκριμένη συσκευή, ενώ ταυτόχρονα στρέφει περισσότερους χρήστες στην αγορά των διαθέσιμων συσκευών, τούτη τη χρονική στιγμή. Ανεξαρτήτως των τεχνασμάτων, η συσκευή iPhone X - αναφέρει ο αναλυτής - θα υποφέρει από σοβαρή καθυστέρηση και δυστυχώς η Apple δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να περιμένει την αύξηση της παραγωγής της συγκεκριμένης δημοφιλούς - για πολλούς - νέας ναυαρχίδας της εταιρείας. Εσείς θα προβείτε στην αγορά του;

από DINFUN