Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκπληκτικές μικρο-εφαρμογές για το iPhone σας Μόνο!

Εκπληκτικές μικρο-εφαρμογές για το iPhone σας Μόνο!
ired.gr

Οι μικρο-εφαρμογές (widgets) εισήχθησαν για πρώτη φορά στο λειτουργικό iOS, προκειμένου να σας επιτραπεί η γρήγορη προεπισκόπηση των αγαπημένων σας εφαρμογών. Οι μικρο-εφαρμογές είναι προσβάσιμες από την οθόνη κλειδώματος, την οθόνη Αφετηρίας, το Κέντρο Ειδοποιήσεων ακόμη και από τη λειτουργία 3D Touch μιας συγκεκριμένης εφαρμογής. Δείτε εδώ πως μπορείτε να προσθέσετε μικρο-εφαρμογές.

Μπορείτε για παράδειγμα να ελέγξετε άμεσα τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη που βρίσκεστε, να διαβάσετε τα τελευταία νέα, να δείτε προγραμματισμένα γεγονότα και να εκτελέσετε δεκάδες εργασίες, απευθείας από την οθόνη Κλειδώματος, κάνοντας χρήση των widgets. Στη συνέχεια σας έχουμε όχι ένα αλλά δεκατέσσερις από τις καλύτερες μικρο-εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες για τη συσκευή iPhone.

WhatsApp - Eάν “αγαπάτε WhatsApp”, τότε θα λατρέψετε τη μικρο-εφαρμογή του (widget). Σας επιτρέπει άμεσα να μεταβείτε σε οποιαδήποτε από τις οκτώ πιο πρόσφατες συνομιλίες σας που έχετε εντός της εφαρμογής.

ε01

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ - Οι περισσότερες από τις αξιόλογες μικρο-εφαρμογές προέρχονται από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Θα πρέπει φυσικά να αναφέρουμε πως πολύ καλή είναι και η μικρο-εφαρμογή των μετοχών. Όμως εκεί που το λειτουργικό iOS παίρνει άριστα είναι στα “Αγαπημένα”. Η συγκεκριμένη μικρο-εφαρμογή εμφανίζει οκτώ από τις αγαπημένες σας επαφές οι οποίες έχουν προστεθεί στην εφαρμογή “Τηλέφωνο”. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κλήσεις, να στείλετε μηνύματα κειμένου ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, να πραγματοποιήσετε κλήση FaceTime και να κάνετε πολλές ενέργειες ακόμη, στις Αγαπημένες σας επαφές.

02

Dark Sky - Πρόκειται κατά τη γνώμη μας για την καλύτερη μικρο-εφαμρογή πρόγνωσης καιρού. Εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες στην οθόνη κλειδώματος και μπορείτε να επεκτείνετε την προβολή για επιπλέον πληροφορίες ή για την ημερήσια πρόγνωση καιρού.

03

Kitchen Stories - Εάν θέλετε να ανανεώσετε το μενού της οικογένειά σας σε καθημερινή βάση, τότε θα πρέπει να ρίξετε μία πιο προσεκτική ματιά στην εφαρμογή Kitchen Stories. Kάθε μέρα σας προτείνει μία νέα συνταγή και τα βήματα, ώστε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

04

Countdown - Εάν σύντομα ο φίλος ή η φίλη σας έχει γενέθλια ή περιμένετε ανυπόμονα ένα πολύ σημαντικό γεγονός που δεν θα θέλατε να χάσετε με τίποτα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Countdown. Προσθέτει μία μικρο-εφαρμογή στην οθόνη “Σήμερα” ώστε να προβάλλετε σε αντίστροφη μέτρηση τα γεγονότα που έχετε ορίσει, απευθείας από την Οθόνη Κλειδώματος.

5

News - Δυστυχώς ακόμη δεν είναι διαθέσιμο στη γλώσσα μας, αλλά εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή και το widget ώστε να έχετε άμεση ενημέρωση σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Κάνοντας χρήση της μικρο-εφαρμογής έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τους τίτλους της επικαιρότητας, από την Οθόνη Κλειδώματος.

06

Deliveries - Εάν έχετε κάνει παραγγελίες μέσω διαδικτύου οι οποίες βρίσκονται καθ’ οδόν, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαδρομή και να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες παράδοσης από τις παραγγελίες που περιμένετε, απευθείας από την Οθόνη Κλειδώματος της συσκευής σας.

07

Todoist - Προγραμματίστε εργασίες ή εκδηλώσεις, καταγράψτε λίστες αγορών ή άλλων υπενθυμίσεων σε ένα και μόνο σημείο. Η εφαρμογή Todoist είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης λιστών υποχρεώσεων. Μέσα από ένα minimal interface το widget σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα τις εργασίες σας, να προσθέτετε νέες, καθώς και να επισημαίνετε εργασίες και γεγονότα που έχουν ολοκληρωθεί.

08

Fantastical 2 - Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ημερολογίων που μπορείτε να συναντήσετε στο App Store. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την μικρο-εφαρμογή της, καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε επερχόμενα συμβάντα και υπενθυμίσεις στην προβολή “Σήμερα” καθώς και να προβάλλετε ένα μίνι ημερολόγιο, επεκτείνοντας το γραφικό στοιχείο.

09

Copied - Εάν καθημερινά αντιγράφετε και αποθηκεύετε κείμενα ή συνδέσμους στη συσκευή σας iPhone, τότε η συγκεκριμένη εφαρμογή σας είναι απαραίτητη. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το ιστορικό “πρόχειρού” σας και να διαχειρίζεστε τις εγγραφές μέσω της μικρο-εφαρμογής της. Αποθηκεύστε κείμενα, εικόνες, ιστοσελίδες ώστε να τα έχετε διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Μέσα στην μικρο-εφαρμογή θα συναντήσετε μία σουίτα εργαλείων διαχείρισης, για να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του πρόχειρου, να αναζητήσετε κάποιες εγγραφές ή να κάνετε κοινή χρήση αυτών και πολλά άλλα.

10

World Clock - Έχετε φίλους ή μέλη της οικογένειά σας στο εξωτερικό και μάλιστα με διαφορετική ζώνη ώρας; Τότε πιθανόν να επιθυμείτε να παρακολουθείτε την ώρα τους ώστε να μην τους καλείτε σε ακατάλληλες ώρες. Η εφαρμογή World Clock σας επιτρέπει να ελέγχετε την τοπική ώρα σε όλον τον κόσμο. Η δυνατότητα αυτή, σας προσφέρεται ακόμη και από την Οθόνη Κλειδώματος.

11

DataMan Next - Έχει ήδη ανακαλυφθεί η κατάλληλη μικρο-εφαρμογή για παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων και ακούει στο όνομα Dataman Next. Εμφανίζει την τρέχουσα χρήση των δεδομένων σας, παρέχεται πρόβλεψη για το πότε περίπου θα πλησιάσετε το ανώτατο όριο και σας ειδοποιεί σε πόσες ημέρες θα λήξει η περίοδος των δεδομένων σας. Επιπλέον σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση σε μία ορισμένη περίοδο.

12

MusixMatch - Είναι πολλοί οι χρήστες που επιθυμούν να διαβάζουν τους στίχους του αγαπημένου τους κομματιού, κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής του. Εάν ανήκετε σε αυτούς, τότε το MusixMatch είναι η εφαρμογή που ψάχνετε. Αναζητά και εντοπίζει αυτόματα τους στίχους του τραγουδιού που αναπαράγεται από τη συσκευή iPhone και τους εμφανίζει στην οθόνη του. Κάνοντας χρήση της μικρο-εφαρμογής (widget), έχετε την ικανότητα να διαβάζετε τους στίχους απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Έτσι θα σταματήσετε πλέον να τους αναζητάτε απεγνωσμένα στο διαδίκτυο.

13

iTranslate - Μία καταπληκτική εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να μεταφράσετε λέξεις ή φράσεις άμεσα, από μία γλώσσα σε μία άλλη. Είναι αρκετά γρήγορη σε φιλικό περιβάλλον προς το χρήστη και υποστηρίζει μεγάλο αριθμό γλωσσών. Αυτό όμως που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι η μικρο-εφαρμογή της, καθώς μπορεί και μεταφράζει λέξεις ή και ολόκληρο κείμενο το οποίο έχει αντιγραφεί στο πρόχειρο. Αγγίξτε απλά τη γλώσσα στην οποία επιθυμείτε να μεταφραστεί το κείμενό σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα στην μικρο-εφαρμογή iTranslate.

14

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες - κατά τη γνώμη μας εφαρμογές οι οποίες διαθέτουν widgets. Yπάρχουν πολλές ακόμη μικρο-εφαρμογές που θα μπορούσατε να ανακαλύψετε με μία αναζήτηση στο App Store. Εμείς σας βάλαμε στη διαδικασία σκέψης. Τώρα είναι η σειρά σας. Ενημερώστε μας - εάν επιθυμείτε - για τις δικές σας ανακαλύψεις και προτάσεις.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status